0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  10:44 PM

مجی خورش یا خورش مجی یا خورش عدس شمالی یکی از غذاهای محلی استان گیلان و استان مازندران است.

طرز تهیه: مواد لازم برای چهار نفر:

عدس ۲۵۰ گرم سیب­زمینی دو عدد
مغز گردو یک پیمانه
تخم­مرغ دو عدد
پیاز متوسط چهار عدد
رُب اَنار سه قاشق سوپخوری
آب پنج پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم دارچین به میزان لازم

طرزتهیه: عدس را هم­راه سیب­زمینی، یک عدد پیاز خردشده و سه پیمانه آب بپزید. بعد از پخت، پوره کرده باقیمانده پیازها را سرخ نموده، در انتها زردچوبه به آن بیفزایید و سپس به مواد پوره­شده اضافه کنید. مغز گردو، رُب اَنار، نمک، فلفل سیاه، دارچین و دو پیمانه آب را به مواد پوره­شده اضافه نمایید. روی حرارتِ ملایم قرار دهید تا خورش غلیظ شود. در اواخر پخت، تخم­مرغ­ها را در آن بشکنید. وقتی سفت شد تخم­مرغ را می­توانید روی خورش پخته شده قرار دهید.

مجی خورش

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها