پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394 10:42 PM
برنج کدوحلوایی یکی از غذاهای محلی استان مازندران است.
مواد لازم:
کدوحلوایی پوست کنده خرد شده: ۲ عدد
سیر چرخ کرده و سرخ شده: ۱ بوته
برنج آبکشی: ۲ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
مواد لازم برای مواد گوشتی:
پیاز خرد شده و سرخ شده: ۲ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا کدو را پوست کنده و خرد میکنیم و درظرفی دیگر پیاز خرده شده را سرخ میکنیم، همچنین سیر را نیز به مانند پیاز سرخ میکنیم. آنگاه برنج را نیز آبکشی کرده و مواد را با هممخلوط میکنیم. طرز تهیه مواد گوشتی: پیاز را سرخ میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبهو گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم ومیگذاریم تا مقداری سرخ شود. در مرحله بعد مواد آماده شده را به مواد مخلوط شده اضافهمیکنیم و برروی حرارت ملایم میگذاریم تا دمبکشد.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...