0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  10:42 PM

برنج کدوحلوایی یکی از غذاهای محلی استان مازندران است.

مواد لازم:

کدوحلوایی پوست کنده خرد شده: ۲ عدد
سیر چرخ کرده و سرخ شده: ۱ بوته
برنج آبکشی: ۲ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

مواد لازم برای مواد گوشتی:

پیاز خرد شده و سرخ شده: ۲ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کدو را پوست کنده و خرد می‌کنیم و درظرفی دیگر پیاز خرده شده را سرخ می‌کنیم، همچنین سیر را نیز به مانند پیاز سرخ می‌کنیم. آنگاه برنج را نیز آبکشی کرده و مواد را با هم‌مخلوط می‌کنیم. طرز تهیه مواد گوشتی: پیاز را سرخ می‌کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه‌و گوشت چرخ کرده را اضافه می‌کنیم ومی‌گذاریم تا مقداری سرخ شود. در مرحله بعد مواد آماده شده را به مواد مخلوط شده اضافه‌می‌کنیم و برروی حرارت ملایم می‌گذاریم تا دم‌بکشد.

برنج کدو حلوایی

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها