پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394 10:41 PM
مواد لازم:
بادمجان کبابی کوبیده شده یک قاشق غذاخوری
ماست پرچرب چهار قاشق غذاخوری
پودر موسیر یک چهارم قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
با این مقدار مواد لازم یک کاسه ماست خوری از ”بورانی بادمجان کبابی“ خواهیم داشت.
طرز تهیه:
چهار قاشق غذاخوری ماست پرچرب یا چکیده را با یک قاشق غذاخوری بادمجان کبابی کوبیده شده مخلوط میکنیم. یک چهارم قاشق چای خوری پودر موسیر و کمی نمک اضافه کرده، کاملاً هم میزنیم. بورانی بادمجان کبابی آماده میباشد.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...