0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  10:39 PM

کئی انار خواص درمانی، کدو حلوایی حاوی مقدار فراوانی پتاسیم است، هم چنین انار به دلیل داشتن ویتامین Cدر افزایش جذب آهن موثر است. به این دلیل از کئی انار بررسی رفع کم خونی استفاده می‌کنند.

مواد لازم:

کدو حلوایی یک کیلوگرم
لوبیا چیتی ۱۰۰ گرم
عدس ۱۰۰ گرم
سیر ۵۰ گرم
پیاز ۱۰۰ گرم
دانه‌های انار ۱۰۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
روغن ” گرم
زردچوبه ۵ گرم

طرز تهیه:

۱ – لوبیا چیتی و عدس را نیم پز می‌کنند.

۲ – کدو حلوایی را ریزریز کرده با مواد نیم پز مخلوط می‌کنند تا با هم بپزند.

۳ – بعد از بخار شدن آب و پخته شدن مواد آن را با گوشت کوب له می‌کنند.

۴ – سیر، پیاز، دانهٔ انار و گردوی ساییده شده به همراه نمک و زردچوبه را تفت داده به مواد اضافه می‌کنند.

۵ – مقدار کمی آب به مواد می‌افزایند تا کئی انار با حرارت ملایم جا بیفتد.

کئی انار

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها