پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394 10:36 PM
برنج دیشو Dishow (شیره خرما) یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است.
طرز تهیه :
مقداری شیره خرما را در آب حل میکنیم تا رقیق شود و آن را در قابلمه روی گاز میگذاریم تا کاملاً جوش آید، آب برنجی را که قبلاً خیساندهایم گرفته و آن را در آب و شیره جوش آمده میریزیم تا آب بخار شود و دم بکشد (پلو شیرین) این پلو را با ماهی تلال برشته شده یا سرخ شده استفاده میکنند.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...