پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394 10:34 PM
مواد لازم:
سبزی قورمه ۲۵۰ گرم
گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز ۱ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
ماست ساده پر چرب قدری
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه:
سبزی قورمه باشد، گوشت آبگوشتی چرب باشد، لوبیا چیتی با لوبیا قرمز باشد، پیاز سرخ شده باشد گوشت با استخوان و چرب را کمی سرخ میکنیم سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زرد چوبه و فلفل میگذاریم نیم پز شود، لیمو عملنی را خرد کرده و هستههای آن را بیرون میآوریم و با سیب زمینی پوست کنده و تکه شده داخل گوشت میریزیم در پایان پس از پختن مواد ۲ عدد تخم مرغ را جداگانه میشکنیم و در غذا مخلوط میکنیم و داخل ظرف میریزیم و هم میزنیم و حرارت را خاموش میکنیم این آبگوشت را با ماست مصرف میکنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...