0

غذاهای محلی ایران

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  10:23 PM

خورش خلال بادام یک خورش کرمانشاهی میباشد . خورش خلال یک غذای اصیل و رسمی میباشد کە با توجه بە مواد تشکیل دهنده آن لازم نیست بە این مطلب اشاره کنم کە استفاده از مواد اولیه مرغوب و درجه یک شرط اصلی خوشمزگی این غذاست…..
مواد لازم:

گوشت خورشی گوسفندی …. ۱ کیلوگرم
خلال بادام …. ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی …. ۴ قاشق غذاخوری
زرشک سیاه (کوهی) …. ۳۰۰ گرم
لیمو عمانی …. ۵-۶ عدد
پیاز …. ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه …. بە میزان لازم
زعفران آب زده …. ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو یا نارنج …. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده بە صورت نگینی و در روغن تفت میدهیم .سپس گوشت را کە یه صورت قیمه ای (تکه های کوچک) خرد کرده ایم را بە پیاز اضافه کرده تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود .
فلفل و زردچوبه را بە گوشت اضافه کرده و رب را میفزاییم کمی تفت داده تا خامی رب از بین برود.
خلال بادام را کە بە مدت ۲ ساعت در آب خیسانده ایم را بە گوشت اضافه کرده و همراه ۳ لیوان آب میگذاریم تا گوشت پخته شود .
پس از ۴۵ دقیقه لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده همراه آب لیمو و بە خورش میفزاییم.
پس از ۲۰ دقیقه نمک خورش را اضافه کرده و زعفران آب زده را بە همراه زرشک سیاه کە کمی در روغن تفت داده ایم بە خورش میفزاییم و ۱۰ دقیقه دیگر زمان میدهیم تا خورش جا بیفتد .
خورش خلال باید کاملا کم آب شود و بە روغن بیفتد تا کاملا جا افتاده و خوشمزه شود .

نکات :
زرشک سیاه یک مدل زرشک است کە بە صورت خود جوش در کوهستانهای غربی ایران میروید . این زرشک مانند زرشک معمولی خواص بسیاری دارد ولی در طعم کمی با زرشک قرمز متفاوت است . این نوع زرشک ترشی کمتری دارد . این نوع زرشک را علاوه بر مناطق غربی کشور در سایر مناطق نیز میتوانید از عطاری ها تهیه نمایید . برائ تهیه خورش خلال تنها از این نوع زرشک میتوان استفاده کرد .
خورش خلال باید پر گوشت باشد و در استفاده از خلال بادام کم نگذارید .
زرشک را اواخر طبخ غذا اضافه کنید تا خورش شما سیاه نشود.
خورش خلال را همراه با برنج درجه یک ایرانی و روغن ناب کرمانشاهی سرو نمایید.

خورش خلال بادام

خورش خلال بادام

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها