0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  10:22 PM

مواد لازم :

اشپیل خام ماهی سفید : دو عدد
نمک : دو پیمانه
ورق A4 : چهار ورق

اشپیل در واقع همان تخم ماهی سفید است که بطور متداول در استان های شمالی کشور مورد استفاده قرار میگیرد.
طرز تهیه آن بسیار آسان است ،که در ابتدا اشپیل را طوری می‌شوییم كه كیسه آن آسیب نبیند و بعد از خشك كردن اشپیل دو ورق كاغذ A4 را در ته ظرف مناسب انداخته و یك لایه نمك به قطر دو سانتی‌متر می‌پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می‌دهیم و بقیه نمك را روی اشپیل می‌ پاشیم طوری كه اشپیل دیده نشود. دو ورق A4 بعدی را روی اشپیل قرار می‌دهیم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می‌باشد.

نكات مهم :
1) اشپیل در استان گیلان در كنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا‌قاتق ،گل در چمن و… مصرف می‌شود.
2) اشپل شور به علت نمك زیاد معمولا به مقدار كم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمك زیادی آن را بگیریم .برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یك ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن‌ماری) بعد از 20 دقیقه بر می‌داریم.

اشپیل شور

اشپیل شور

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها