0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  8:29 PM

برنج قرمز در چین به عنوان غذا مصرف می شود، برنج قرمز از خانواده منوکولین ها که دارای کوآنزیم HMG «لواستاتین» که باعث کاهش فعالیت آنزیمهای بازدارنده می شود. اثر برنج قرمز در مطالعه روی ۳۸ بیمار هیپرلیپیدمیا (کلسترول بین mg 388-204 و LDL-C mg/dl 277-128) و دارو کاهش دهنده چربی خون دریافت نمی کردند .تحت رژیم برنج قرمز قرار گرفتند و پس از ۸ هفته کلسترول خون به مقدار قابل توجهی کاهش یافت.

مواد لازم :

برنج 500 گرم خیس کرده
آب سرد 5/2 پیمانه یا 600 میلی لیتر
روغن 3 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد کوچک ریز خرد شده
فلفل قرمز 1 تا 3 عدد یا پودر فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری
زنجبیل تازه 1 قاشق مرباخوری
هویج مکعب ریز خرد شده 2 عدد متوسط
کلم رشته رشته 60 گرم
قارچ چهار قاچ 125 گرم
پاپریکا 1 قاشق مرباخوری
رب گوجه 2 قاشق مرباخوری
سویا سس 1 قاشق غذاخوری
برای تزین 2/1 خیار اسلایس
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

برنج را کته کرده بعد بگذارید خنک شود.روغن را داغ کرده پیاز و فلفل قرمز و یا پودر آنرا تفت دهید سپس زنجبیل و هویج را تفت داده سپس کلم را اضافه کنید سپس تمام مواد را ریخته حدود 6 دقیقه یا تا جایی که سبزیجات نرم شود تفت دهید. در آخر برنج را ریخته و روی حرارت متوسط مخلوط کنید و بعد با خیار و پیاز داغ تزیین کنید.
طرز پخت برنج قرمز

طرز پخت برنج قرمز

طرز پخت برنج قرمز

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها