پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394 8:26 PM
مواد لازم
۱-برنج چهار پیمانه پلوپز
۲-کشمش یک و نیم پیمانه
۳-زرشک سه چهارم پیمانه
۴-گوشت ۱۵۰ گرم
۵-پیاز متوسط ۲ عدد
۶-زعفران به مقدار کم
۷-ادویه به میزان کافی
۸-روغن مایع سرخ کردنی
۹-تخم مرغ یک عدد
برنج را در قابلمه ریخته و روی ان اب میریزیم.اب باید به اندازه یک بند انگشت از برنج بالاتر بیاید.کمی زعفران و روغن ونمک به ان اضافه میکنیم و زیر قابلمه را روشن میکنیم.جوش که امد زیر ان را کم میکنیم و در قابلمه را میگذاریم تا برنج مغز پخت شود و اب ان کاملا کشیده شود.برنج را میگذاریم تا سرد شود سپس ان را دو بار چرخ میکنیم و ورز میدهیم و کنار میگذاریم.کشمش و زرشک را خیس میکنیم.پیاز را ریز خرد کرده و در حد طلایی شدن سرخ میکنیم.گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم.در محله اخر کشمش و زرشک و ادویه را به مایه گوشت و پیاز اضافه و سرخ میکنیم.مواد سرخ شده را کنار گذاشته تا کاملا سرد و خنک شود.به اندازه یک مشت از برنج پخته شده و چرخ کرده برمیداریم.به ان شکل یک استوانه تقریبا ۱۵ سانت میدهیم و وسطش را با انگشت گود کرده و به اندازه لازم از مواد سرخ شده و اماده درون ان گذاشته و سپس با حوصله دو طرف ان را فشار میدهیم تا مواد کاملا پوشانده شوند.تخم مرغ را در کاسه شکسته و هم میزنیم. در اخر کار هردو طرف کبه را به وسیله دست به تخم مرغ اغشته و در سینی قرار میدهیم.روغن را داغ داغ کرده و کبه ها را در ان سرخ میکنیم
نکته مهم در طبخ این غذا سرد بودن کامل برنج و مواد اولیه در مرحله شکل دهی است است چون در غیر این صورت کبه وا میرود..
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...