0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  8:25 PM

مواد لازم برای ۴ نفر

۱-آرد به اندازه ۴ مشت پر دست

۲-تخم مرغ ۸ عدد

۳-پیاز متوسط ۱ عدد

۴-روغن سرخ کردنی به اندازه کافی

۵-نمک وفلفل و زردچوبه به اندازه کافی

پیاز را ریز خرد کرده و به صورت طلایی سرخ میکنیم.تخم مرغ ها را شکسته و کاملا هم میزنیم.ارد را کم کم به تخم مرغ اضافه کرده وهم میزنیم پیاز طلایی و ادویه ونمک را اضافه میکنیم.ماهی تابه ای را انتخاب می کنیم که محیطش خیلی بزرگ نباشد چون در غیر این صورت موقع برگرداندن پر دچار مشکل

می شویم. روغن به اندازه کافی در تابه ریخته تا کاملا داغ شود.با ملاقه از مایه اماده شده در تابه میریزیم تا کاملا ماهی تابه را بپوشاند.ضخامت پر باید مناسب باشد چون در صورت ضخامت میان پر خمیر میماند و در صورت نازک بودن می سوزد.در تابه را گذاشته وصبر میکنیم تا مایه برشته شود سپس پر را بر می گردانیم تا طرف دیگر ان نیز سرخ شود.به همین تر تیب عمل میکنم تا مایه تمام شود.این غذا با نون و سالاد واقعا خوشمزه س.

نکته مهم:پرهای سرخ شده را روی هم قرار ندهید چون حالت خمیری به خود می گیرد. سعی کنید انها را در ابکش چوبی جدا جدا قرار دهید . نوش جان

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها