پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394 8:25 PM
فصل،فصل پاییز و انار است۰میوه هزار دانه و بهشتی که همه ما خواهان شیرین و ابدار بودن ان هستیم۰ اما انار های ترش و البته ابدار هم کار بردهای وسیعی دارند خصوصا در فرهنگ غذایی ما دزفولیها.عمر پیاز که از ان میتوان به عنوان یک سالاد قدیمی یاد کرد،سالاد یا پیش غذایی خوشمزه و خوش آب و رنگ که با همین انار های ترش و ابدار و قرمز تهیه میشود۰
مواد لازم:
انارقرمز ترش و ابدار و بزرگ یک عدد
خیار متوسط دو عدد
پیاز یک بوته متوسط
پونه ونمک به مقدار کافی
انار را شسته و دانه میکنیم ۰خیار و پیاز را به اندازه دانه های انار ریز کرده و در ظرف زیبا و مناسب ریخته و نمک و پونه را به ان اضافه میکنیم. در صورت تمایل کمی ابلیمو میتوان به ان اضافه کنیم
منبع : وبسایت خاندان مجدی
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...