0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  8:25 PM

ماسو وا معمولا در اواخر زمستون واوایل بهار که ماست میش به وفور در بازار دیده میشود تهیه میگردد.چون این ماست هم به قول معروف دو مزه اس هم غلیظ است و به غذای ما قوام لازم را میبخشد.

پیاز متوسط ۱ عدد

گوشت پر چربی ۲۵۰ گرم

نخود پاک کرده و لپه شده ۱ پیمانه

شوید تازه و خرد شده یک چهارم پیمانه

ماست میش ۵/۱ کیلو

برنج ۱۵۰ گرم

بلغور گندم یک چهارم پیمانه

سیر نصف بوته

پوست نارنج ۱ عدد

پیاز و سیر را پاک و ریز خرد میکنیم.گوشت و نخود و سیر وپیاز و بلغور و اب را در قابلمه میریزیم.اب باید به حدی باشد که روی مواد را کاملا بپوشاند پس از به جوش امدن اب شعله را کم کرده و از هم زدن ان خودداری میکنیم.چون در غیر این صورت بخاطر داشتن بلغور غذای ما ته میگیرد.پس از دو الی سه ساعت که مواد کاملا مغز پخت شد برنج و قسمت نارنجی پوست نارنج و شوید را اضافه میکنیم. در این مرحله بر خلاف قبل مرتب غذا را هم میزنیم تا ته نگیرد.وقتی برنج پخته شد پوست نارنج را از داخل غذا بیرون می اوریم .با گوشت کوب مواد را می کوبیم تا کاملا نرم و کشدار شود.دوباره قابلمه را روی گاز قرار میدهیم و ماست را کم کم اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم.بعد از ده الی پانزده دقیقه غذای ما اماده سرو کردن است . غذا را در ظرف مناسب ریخته و روی ان را باپونه خشک و روغن داغ تزیین میکنیم.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها