كدو حلوایی پلو با زرشک و بادام
شنبه 14 آذر 1394 3:04 PM
مجله آشپزی مثبت - محبت صالحی: فصل که عوض می شود طبیعی است که در سبد سبزیجات ما هم محصولات مربوط به همان فصل جدید دیده شود. در واقع بهتر است ما در هر فصل ازسبزیجات همان فصل در پخت غذاهایمان استفاده کنیم. پاییز هم که فصل کدو حلوایی است. شما می توانید با این سبزی خوش رنگ پاییزی انواع و اقسام غذاهای خوشمزه را بپزید. این پلوی مخلوط را حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای 3 نفر
طرز تهیه:
1. برنج راشسته و از چند ساعت قبل همراه با مقداری نمك خيس كنيد. پيازها را بهصورت نگيني ريز خرد كرده و در یک تابه مناسب با كمي روغن تفت دهيد تا طلايي شوند، سپس زردچوبه را به آن اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهید. كدو حلوايي راشسته، پوست آن را بگيريد، سپس آن را بهصورت نگيني درشت خردكنيد. بهتر است بيشتر از قسمت گردن کدو حلوایی استفاده كنيد.
2. حالا كدوها را به پيازداغ اضافه كرده و به مدت یک تا دو دقيقه تفت دهيد. در این زمان زعفران، هل، دارچين، شكر و نمك را هم اضافه كنيد.
3. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قراردهید. وقتی آب جوش آمد، برنج را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس آن را آبکشی کنید. حالا داخل قابلمه برنج را با مخلوط کدو لابهلای هم بریزید و سپس برنج را دم کنید.
4. در یک تابه زرشك، خلال پسته و بادام را با مقدار كمي روغن كمي تفت دهيد. بعد از دم كشيدن پلو، آن را در ظرف موردنظر كشيده و با زرشك و خلال بادام و پسته تزیين كنيد.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست