خورشت شش انداز بادمجان
شنبه 14 آذر 1394 2:27 PM
خورشت شش انداز بادمجان
مواد لازم :
بادمجان قلمی بدون تخم ۵ عدد
مغز گردو ساییده شده ۳۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز سرخ کرده ۴ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه. : سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم. مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت میدهیم. پیاز سرخ کرده و زردچوبه را اضافه كرده و کمی دیگر تفت میدهیم. سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه میکنیم. نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا خورش به روغن بیفتد. در آخر به بادمجانهایی که پوست گرفته و به صورت حلقهای خرد کردهایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود. بعد شسته، خشک نموده و سرخ میکنیم. آنگاه بادمجانها را به خورش اضافه کرده و اجازه میدهیم تا جا