0

( موتن جان)

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

( موتن جان)
شنبه 14 آذر 1394  2:22 PM

مواد لازم برای چهار نفر.    (  موتن جان)
گردو: دویست گرم
سینه مرغ: یک عدد
قیسی: دوازده عدد
کشمش: صد و پنجاه گرم
رب انار: دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری
گلپر-نمک-فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:👇👇👇👇👇
ابتدا گردو را ساییده تا کاملا نرم و یک دست شود. سپس به همراه رب انار نمک، فلفل و زردچوبه در قابلمه ریخته و با مرغ و یک استکان آب تفت می‌دهیم تا گردو به روغن بیفتد.
بعد از پانزده دقیقه، دو لیوان آب سرد داخل قابلمه می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا بجوشد.
بعد از یک ساعت، تکه‌های مرغ را از قابلمه خارج کرده، پیازداغ، رب گوجه فرنگی، قیسی و کشمش را به همراه دو لیوان آب سرد درون قابلمه می‌ریزیم. زمانی که گردو کمی سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش می‌افزاییم.
پس از ده دقیقه خورش را از روی حرارت بر می‌داریم.
این خورش در کاسه‌های یک نفره سرو می‌شود

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها