( موتن جان)
شنبه 14 آذر 1394 2:22 PM
مواد لازم برای چهار نفر. ( موتن جان)
گردو: دویست گرم
سینه مرغ: یک عدد
قیسی: دوازده عدد
کشمش: صد و پنجاه گرم
رب انار: دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری
گلپر-نمک-فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:👇👇👇👇👇
ابتدا گردو را ساییده تا کاملا نرم و یک دست شود. سپس به همراه رب انار نمک، فلفل و زردچوبه در قابلمه ریخته و با مرغ و یک استکان آب تفت میدهیم تا گردو به روغن بیفتد.
بعد از پانزده دقیقه، دو لیوان آب سرد داخل قابلمه میریزیم و با حرارت ملایم میگذاریم تا بجوشد.
بعد از یک ساعت، تکههای مرغ را از قابلمه خارج کرده، پیازداغ، رب گوجه فرنگی، قیسی و کشمش را به همراه دو لیوان آب سرد درون قابلمه میریزیم. زمانی که گردو کمی سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش میافزاییم.
پس از ده دقیقه خورش را از روی حرارت بر میداریم.
این خورش در کاسههای یک نفره سرو میشود