0

امام جواد (ع) برایش کار پیدا کرد

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

جمعه 13 آذر 1394  8:12 AM

شترچرانى بود، بى كار مانده بود، و در مدينه به دنبال كار مى گشت او تنها اميدى كه داشت به

امام جواد (ع ) بود و چنين فهميده بود كه اگر به در خانه او برود، نااميد نمى شود، در اين مورد با

ابوهاشم جعفرى (ره ) كه يكى از آشنايان امام جواد (ع ) بود، صحبت كرد كه اگر به حضور امام

جواد (ع ) رفتى ، بگو ساربانى بى كار مانده و دنبال كار مى گردد برايش كار پيدا كن .

ابوهاشم (ره ) مى گويد: به اين قصد به حضور امام جواد (ع ) رفتم ديدم با جماعتى مشغول غذا

خوردن است ، فرصتى بدست نيامد تا در مورد سفارش ساربان ، صحبت كنم .

امام جواد، (ع ) رو به من كرد و فرمود: بيا جلو از اين غذا بخور، كاسه غذا را جلو من گذاشت و

فرمود: بخور، در همين هنگام بى آنكه من در مورد ساربان سخنى بگويم ، يكى از غلامان خود را

صدا زد و به او فرمود: (ساربانى هست كه با ابوهاشم (ره ) نزد ما مى آيد، او را پيش خود نگهدار و

براى او كارى معين كن ، تا مشغول گردد).

ابوهاشم (ره ) مى گويد: همراه آن حضرت به باغى رفتيم عرض كردم : (من اشتياق زياد به خوردن

گل دارم ، براى من دعا كن تا اين عادت زشت را ترك كنم ، آن حضرت سكوت كرد، و بعد از چند روز

با من ملاقات نمود و پرسيد:(اى ابوهاشم خداوند آن عادت را از تو برداشت ).

عرض كردم : (آرى ، اكنون به قدرى از گل نفرت دارم ، كه آن را از همه چيز بدتر مى دانم ) (1).

اسناد :

(1) اقتباس از اعلام الورى(شیخ طبرسی) ، ص 334

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها