0

ریچارد باخ

rafael
rafael
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 24

ریچارد باخ
دوشنبه 6 دی 1389  10:55 PM

ریچارد باخ ؛ سفر به راه درک وروشن بینی...

امروز می خواهم یکی از نویسندگان مطرح را معرفی کنم. می خو اهم راجع به ریچارد باخ بنویسم .

ریچارد باخ در سال ۱۹۳۶ در اوک پارک ایالت ایلی نویز آمریکا متولد شد.او فرزند رولند هربرت و روث هلن شاو باخ است.نسب او به یوهان سباستبان باخ آهنگسازسرشناس آلمانی می رسد. اشتیاق او به نوشتن وپرواز از دوران دبیرستان شکل گرفت وبالاخره از او یک خلبان و نویسنده ساخت . تقریبا در تمام اثار باخ هواپیما حضوری فعات برای انتقال پیام و فلسفه خاص باخ دارد.

اثار ریچارد باخ دریچه های سفر به راه درک و روشن بینی را می گشاید و افق های

تازه ای را می نمایاند. از آثار مطرح باخ می توان به کتابهای زیر اشاره کرد:

جاناتان؛ مرغ دریایی - اوهام (پندار) - یگانه - گریز از آسودگی - بیگانه در زمین - پلی به سوی جاودانگی - دور و بس نزدیک - هیچ چیز اتفاقی نیست و تاملات من و...

مطالعه آثار ریچارد باخ را به شما توصیه می کنم.

اما شاید بهترین روش براى معرفى یگانه و باخ متنى باشد كه از خود نویسنده نقل شده و پشت جلد كتاب چاپ شده است: «تصادفى یكى از كتاب هایم را بردار؛ انگشت روى صفحه اى بگذار و آن را بخوان. این كار را سه بار انجام بده. اگر كلمه به كلمه و سطر به سطر آن علاقه و كششى درتو ایجاد كرد كه كتابم را بخوانى، آن را در آغوش بگیر و بخر. اما اگر با هر بار خواندن آن سردرگم یا بى تفاوت شدى، بدان كه این كتاب تو نیست و آن را دوست نخواهى داشت. پس پولت را هدرنده.»

r.ok

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها