0

چرا خودارضایی میکنیم؟

mostafarahmati2010
mostafarahmati2010
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 118

چرا خودارضایی میکنیم؟
سه شنبه 10 آذر 1394  1:42 PM

چرا خودارضایی میکنیم؟

بسم الله الرحمن الرحیم

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَ‌فُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّ‌حْمَةِ اللَّـهِ ۚ إِنَّ اللَّـهَ

يَغْفِرُ‌ الذُّنُوبَ جَمِيعًا ۚ إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ‌ الرَّ‌حِيمُ

دقت کردید چرا خود ارضایی میکنید؟

بنده دنبال این مسئله رفتم تا ببینم چرا واقعا انسان خودارضایی میکنه؟

در سایت های زبان بیگانه و سایت های فارسی رفتم و علت آن را پیدا کردم بنده خودم تخصصی در زمینه های پزشکی  و روانی ندارم اما درک کردم که هر علت واقعا در کجا نمود خودش رو پیدا میکنه!

البته قبل از هر چیز بگویم که آیه بالا سور ه ی زمر ۵۳ هستش برید خودتون عینا ببینید خدا چی کفته! اون وقت میخوام بدونم دلیلی برای نا امیدی وجود داره؟ جون بالاخره انسان از این دنیا میره اما ما انسانها حواسمون نیست!

مهم نیست تا الان چه ها کشیده اید یا اینکه الان روان و روح و جسمتون مشکل پیدا کرده. مهم همین زمانی است که شما دارید این مقاله رو می خونید.

گذشته ها گذشت. حالا ببین چرا در گدشته ات حالا مهم نیست چند سال بوده یا چند بار گناه کردیم!

چرا واقعا؟ دلیل اصلیش برای مسلمان ها ( نه برای بچه هایی که زیاد دینی نیستند) اینه: بی اعتمادی و بی ایمانی به حرف های خدا والسلام!

برای دیگران که زیاد دوست ندارند وارد مقوله های دینی بشوند عرض میکنم که شما به دلایل یا حداقل یکی از دلایل زیر خودارضایی میکنید:

95٪ منشا این کار ناپسند روانی است. یعنی شما از لحاظ روانی مشکل دارید. بیمار هستید. دقیقا عاملی شبیه اعتیاد به مواد مخدر دارد.

همه بیماری ها جز مرگ قابل درمان اند. پس نگران نباشید.

کمبود صمیمیت و تبادل محبت و عاطفه
    گوشه گیری و انزوا
    شرایط روحی بد و شکست در زندگی
    طرد شدن و حیای بیش از حد (در روابط جنسی)
    فشار طبیعی جنسی(در آخر مقاله در موردش توضیح دادم)

شاید بگید خوب اینو که همه ی سایتا نوشتن که!؟؟؟

بله ولی شاید در موردش فکر نکرده باشید که چرا اینها دلایلش هستند!

اگر حس کمبود عاطفه و محبت میکنید اینو بدونید که شما به اشتباه برای ارضای حس عاطفی اون شرایط عاطفی و احساسی رو در خودارضایی برای خودتون بازسازی میکنید! این مشکل عمده ناشی از سبک زندگی شماست. (اهمیت سبک زندگی اینجاست) این بر میگردد به زندگی الان و گذشته ی شما. ممکن است در کودکی عاطفه تان توسط پدر مادر ارضا نشده باشد. ممکن است الان نتوانید عاطفه تان را ارضا کنید چون صمیمیت در شما حس نمیشود. شما به شدت دچار کمبود عاطفه میشید(مثلا حس میکنید که خیلی دوست دارید جنس مقابل را در آغوش بگیرید) که این کار رو میکنید و اگر ادامه بدید اینو بدونید که هر وقت دچار چنین چیزی بشید سریعا به خود ارضایی روی خواهید آورد.

راه حلش چیه؟ میگم بهتون...

منشا دوم این عمل نادرست و زشت، گوشه گیری است. گوشه گیری به هر شکل ممکن. چرا؟ چون گوشه گیری باعث میشود شما دچار کمبود در ارضای حس ارتباطی و عاطفی کنید. یعنی کاملا به منشا اولی بر میگردد و همان اتفاقات می افتد. همان اتفاقات موجب میشود شما به خود ارضایی روی آورید.

راه حلش چیه ؟ اینم حوالتون میگم!

منشا سوم بر میگردد به اینکه شما در زندگی عادت کرده اید که از مشکلات و ناملایمات فرار کنید. اگر در چنین مواقعی که حال روحی بدی دارید و روی به خود ارضایی می آورید بدانید که سخت در اشتباهید. این مواقع با صحبت کردن با شخص معتمد یا رفتن به محل هایی که به شما آرامش میدهد مشکلات و ناملایمات خود را با تفکر حل کنید. اگر به اینکار عادت کنید دوباره به خود ارضایی روی می آورید. تفکر روی مشکل و پیدا کردن راه حل برای آن بسیار موثر تر است.

منشا چهارم رو هم بروید با افزایش قوای جنسی حل کنید.

میدونید یعنی چی؟

یعنی عزیز دلم برادرم خواهرم شما به دلیل های مختلف که تعادل روانی و عاطفی و جنسی شما را به هم میزند به این کار متوسل میشوید. به جای توسل به امام معصوم به خودارضایی پناه میبرید. این کفر نیست؟

حواستون باشه چی کار میکنین!

راه حل:

دوستان راههای زیر را با دلایلش در پیش بگیرید تا بدانید برای چه اینکار را میکنید:

۱. نمازهاتون رو اول وقت بخونین و روزه بگیرید. بهترین عامل و راه میانبر برای بچه هایی که رویکرد دینی دارند( به نظر من برید مسجد نمازهاتون رو اول وقت بخونین مخصوصا صبح رو اول وقت بخونین و هم به خودتون بگید که خودارضایی هم مانعی نداره ولی الویت با نماز اول وقت تو مسجده. هر چقدر دلتان میخواهد خود ارضایی کنید ولی نماز رو عقب نندازید. بالاخره یا شهوت پیروز میشه یا نماز حالا ببین!)

۲.دوست صمیمی پیدا کنید و با او صمیمت و ارتباط برقرار کنید. صمیمیت خودبخود حس عاطفی انسان را تا جایی ارضا میکند که گاهی همسرتان هم نمیتواند جای او را بگیرد.

۳. فکر میکنین چرا میگن تنها نباشین؟ چون عزیزم دلیلش اینه که تو نیاز به ارتباط در اجتماع داری! پس تنها نباش و الا اشتباهی دوباره میری سر خونه ی اول. میری خود ارضایی میکنی و این عطش در تو بیشتر میشه و هیچ...

۴. ورزش باعث تعدیل و افزایش قوای جنسی میشود. یه تیر و دو نشون. یعنی از حد خودش تجاوز نمیکنه ولی قوی هم میشه. به جای اینکه سرریز کنه ظرفیتش بالا میره!

۵. هر وقت حالت روانی بدی بهت دست داد برو دعای ۷ ام صحیفه ی سجادیه رو بخون. جواب نداد با امام سجاد (ع) تو ناراحت نباش.

۶. بقیه کارها زیر مجموعه هستند ولی تاثیر بالایی دارند. کارهای زیر رو دنبال کنید:

تنظیم خوابتون رو مد نظر داشته باشید. خیلی مهمه!

کار منظم و بی وقفه (اولش چون حال ندارین سخته ولی بالاخره باید بلند شید و روی پاتون بایستید و الا برید به جهنم! چون خودتون نمیخواین)

+++++++نشد این کار رو بکنید(پیشنهاد ویژه):

عهد های کوتاه مدت ببندید با خدا هر وقت که فکر خودارضایی اومد سراغت بگو خدا تا دو ساعت دیگه خود ارضایی نمیکنم.(و اگر عهدتون رو بشکنید بر اساس حکم شرعی باید کفاره بدهید که کفاره آن شصت روز روزه یا سیر کردن شصت فقیر) این کار باعث میشه ذهنتون خیالش راحت باشه که تا دوساعت دیگه میرید خودارضایی. ولی در همان حالت که فرصتی برای تفکر پیدا میکنید، اثرات بد خودارضایی و منشا این فکر را به یاد بیاورید و در همان وقت دوساعته که دارید، سریع یه حرکتی بزنید و آن را حل کنید اگر حل نشد اشکال نداره بعد از گناه دوباره روش فکر کنید و خیلی با خودتون کلنجار برید.

و حالا در مورد این که فشار بهتون وارد میشه دو راه هست ۱. شنا کنید یا هر ورزش دیگه ای که قشنگ بدنتون رو تخلیه کنه.
۲. ازدواج کن! اگر پدر و مادرت اجازه ندادند تو برو ازدواج کن چون دیگه به پدر و مادرت ربطی نداره بذار ناراحت بشن (البته این قدم آخره یعنی باید همه ی شرایط رو بسنجی)

اینکه میگن ماست بخور دوغ بخور یا مثلا پیاز و مرغ و فلفل و از اینها نخور هر کاملا صحیحی نیست شما بالاخره مخصوصا در جوانی از لحاظ تغذیه به پیاز نیاز پیدا خواهی کرد. مخصوصا برای رشد مو و لطافت پوست نیازه! و امثال این پیشنهادها زیاد جالب نیست!

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها