0

۩۩۩ قرآن شناسی ۩۩۩

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:۩۩۩ قرآن شناسی ۩۩۩
یک شنبه 8 آذر 1394  5:45 PM

لاغ دانا ترين پرندگان است

وقتي كه قابيل هابيل به قتل رساند، او را رها ساخت و وحيران ماند و نمى‏دانست با آن، چه كند. خداوند دو كلاغ را چنين مأموريت داد كه يكى از آنها ديگرى را بكشد و با منقار و پاهايش چاله‏اى براى آن بكند و سپس او را در آن چاله افكنَد. هنگامى كه قابيل ملاحظه كرد، آن كلاغ چگونه كلاغ ديگر را مدفون ساخت، دلش به رحم آمد و دوست نداشت عاطفه‏اى كمتر از آن داشته باشد، از اين رو برادرش را در زير خاك نهان ساخت، حيرت زده و غمگين و پشيمان از كرده خويش با خود گفت: آيا شايسته است كه من عاطفه و مهرى كمتر از اين كلاغ داشته باشم! اين سخن را خداوند سبحان اين گونه بيان فرموده است:

فَبَعَثَ اللّهُ غُرَاباً يَبْحَثُ فِي الأَرْضِ لِيُرِيَهُ كَيْفَ يُوَارِي سَوْءةَ أَخِيهِ قَالَ يَا وَيْلَتَا أَعَجَزْتُ أَنْ أَكُونَ مِثْلَ هَـذَا الْغُرَابِ فَأُوَارِيَ سَوْءةَ أَخِي فَأَصْبَحَ مِنَ النَّادِمِينَ[المائدة : 31]

پس از آن خداوند کريم زاغی را ( کلاغ)فرستاد( که کلاغی ديگری را کشته بود)تا زمين بکاود وبه او نشان دهد چگونه جسد برادرش را دفن کند.( هنگامی که ديد که آن زاغ چگونه زاغ که کند پنهان کرد)قابيل گفت: وای بر من ! آيا من نميتوانم مثل اين کلاغ باشم وجسد برادرم را دفن کنم؟! پس ( سر انجام از ترس رسوائی و بر اثر فشار وجدان ،از کرده خود پشيمان شد و) از زمرۀافراد پشيمان گرديد .

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها