معادن


"هر چه در آسمانها و زمين و بين آنها و بر روي آنها يا زير اين كره خاكي موجود است و هر آنچه در زمين مخفي است و قابل رؤيت نيست مثل معادن و چيزهايي از اين نوع كه خيري در آنها ديده مي شود ، همه ملك اوست. ( طه - 6 )" "لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ وَمَا بَيْنَهُمَا وَمَا تَحْتَ الثَّرَى (6) طه/6"
"ماده كلروفيل كه در گياهان موجود است . نقش مهمي را در زندگي موجودات زنده ايفا مي كند . اين ماده زنده و يكتا نيروي خورشيد را با دي اكسيد كربن و آب موجود در گياه به كربوهيدروژن تبديل شده و سرانجام اكسيژن آزاد مي شود .
اين ماده از عمليات جذب نور استفاده مي كند به عنوان عاملي مهم از سوي خداوند در تبديل نيروي خورشيد به غذايي كه مورد استفاده خود گياه هم قرار مي گيرد محسوب مي شود و در تغذيه حيوان و انسان و همچنين تهيه مواد مواد غذايي لازم زندگي بكار مي رود .
علم اين عمليات شيميايي را در تمام گياهان سبز به اثبات رسانده است .
اين عمليات در پاكيزه كردن هوا از دي اكسيد كربن كه حاصل تنفس موجودات زنده هم نقش مهمي ايفا مي كند همچنين در مقابل با آزاد كردن اكسيژن لازم براي تنفس اين موجودات نقش حياتي خود را ايفا مي كند .همانگونه كه نيروي خورشيد را به غذا تبديل مي كند .
هرگاه كه گياهان و موجودات زنده ديگر در درون زمين دفن مي شوند ، يك جانشيني مختصر روي مي دهد و در نتيجه ذغال از چوب بدست مي آيد ، روغن از تحليل رفتن گياهان و حيوانات به بار مي نشيند و در نهايت رنگش به سياه تغيير كرده به عنوان منبعي اساسي براي افروختن آتش ( سوخت ) تصفيه مي شود . به طوري كه هر گاه اين سوخت مي سوزد به دي اكسيد كربن تبديل شده و بار ديگر به جو باز مي گردد و با عمل جذب نور توسط گياهان سبز و نه غير آنها دوباره چرخه حيات قرار مي گيرد .
تمام انواع سوختها چه : چوب خشك ، روغن نباتي ، ذغال سنگ ، نفت و مشتقات آن و گاز طبيعي همگي به اصل خود كه يك عضو گياهي بوده اند بازخواهند گشت . اين سوخت ها به سائر انواع نيروهاي الكتريكي ، شيميايي ، حرارتي ، آلي و ... تبديل شده اصل آنها به مخازن نيروي خورشيدي درختان سبز بازمي گردد.