0

فلافل خوزستانی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

فلافل خوزستانی
جمعه 6 آذر 1394  12:59 AM

فلافل خوزستانی

مواد لاز مقدار م
نمك و فلفل   به لازم
پیاز  ۱ عدد
بیكینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری
جعفری (ساطوری شده)  ۲ قاشق سوپ خوری
عدس  ۱/۴ پیمانه
نخود  ۱ پیمانه
سیر  ۲ حبه
روغن  ۱ پیمانه
سیب زمینی (بزرگ)  ۱ عدد
تخم مرغ ( اختیاری )  ۲ عدد

طرز تهیه
۱- ابتدا نخود و عدس شسته شده را داخل آبكش ریخته و آنها را دو بار چرخ می‌كنیم.
۲- هنگام چرخ كردن در بار دوم سیر، سیب‌زمینی، نمك، فلفل و بیكینگ‌پودر و پیاز رنده شده را به آن می‌افزاییم.
۳- سپس به همراه تخم‌مرغ این مواد را به شكل خمیر در می‌آوریم.
۴- بعد مواد را دو تا سه ساعت در یخچال گذاشته سپس خمیر را از یخچال خارج كرده به خوبی ورز میدهیم و گلوله‌های كوچكی از آن درست می‌كنیم و در تابه با روغن داغ سرخ می‌نماییم.
۵- توجه داشته باشید كه اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن فلافل‌ها كوتاه‌تر می‌شود

تشکرات از این پست
amirali123 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها