فلافل خوزستانی
جمعه 6 آذر 1394 12:59 AM
فلافل خوزستانی
مواد لاز مقدار م
نمك و فلفل به لازم
پیاز ۱ عدد
بیكینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
جعفری (ساطوری شده) ۲ قاشق سوپ خوری
عدس ۱/۴ پیمانه
نخود ۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
روغن ۱ پیمانه
سیب زمینی (بزرگ) ۱ عدد
تخم مرغ ( اختیاری ) ۲ عدد
طرز تهیه
۱- ابتدا نخود و عدس شسته شده را داخل آبكش ریخته و آنها را دو بار چرخ میكنیم.
۲- هنگام چرخ كردن در بار دوم سیر، سیبزمینی، نمك، فلفل و بیكینگپودر و پیاز رنده شده را به آن میافزاییم.
۳- سپس به همراه تخممرغ این مواد را به شكل خمیر در میآوریم.
۴- بعد مواد را دو تا سه ساعت در یخچال گذاشته سپس خمیر را از یخچال خارج كرده به خوبی ورز میدهیم و گلولههای كوچكی از آن درست میكنیم و در تابه با روغن داغ سرخ مینماییم.
۵- توجه داشته باشید كه اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن فلافلها كوتاهتر میشود