خداحافظی سرمربی سپاهان از کمیته فنی / قلعه نویی: مگر افاضلی مربی تیم امید شده است؟!
دوشنبه 6 دی 1389 2:43 PM
قلعه نویی می گوید:«کمیته فنی تصمیم گیر است نه مشورت دهنده.»
سرمربی سپاهان در واکنش به صحبتهای فریدون معینی که اعلام کرده کمیته فنی تنها میتواند مشورت بدهد و تصمیمگیر نیست گفت:«اگر این طور است من همینجا از حضور در کمیته فنی خداحافظی میکنم.»
امیر قلعه نویی در گفتوگو با ایسنا، درپاسخ به این سوال که نظرتان درباره انتخاب هومن افاضلی چیست گفت:« مگر افاضلی مربی تیم امید شده است؟! من از این مسئله بیخبرم. البته شکی نیست که افاضلی مربی کاربلدی است. اما من به عنوان یکی از اعضای کمیته فنی از این انتخاب بیخبر هستم.»
وی درباره حرفهای معینی که گفته کمیته فنی مشورت دهنده است و نه تصمیم گیر گفت:« اگر این جور باشد من با عذرخواهی از اعضای کمیته فنی همین جا از حضور در کمیته فنی خداحافظی میکنم. وقتی قرار شد ما به کمیته فنی برویم، جور دیگری به ما گفتند. باید تصمیمهای فنی که به رشد و توسعه فوتبال کمک میکند در این کمیته گرفته شود نه در کمیتهای دیگر. شاید اگر در کمیته فنی بحث میشد که افاضلی یکی از گزینههاست، من هم جزو موافقان بودم اما وقتی بحثی مطرح نشده طبیعی است که من و دیگر اعضای کمیته فنی از این تصمیم بیخبر باشیم.»
قلعه نویی در پاسخ به این سوال که معینی اعلام کرده نظر کمیته فنی و کمیته تیمهای ملی انتخاب سرمربی خارجی برای تیمهای جوانان، امید و بزرگسالان بوده آیا چنین جمعبندی در این کمیته صورت گرفته است؟ گفت:« هنوز هیچ بحثی در این باره انجام نشده است. در آخرین جلسهای که برگزار شد کمیته فنی به بررسی نتایج تیم امید و برنامههای قطبی برای جام ملتهای آسیا پرداخت و بحث دیگری غیر از این مطرح نشد و اگر واقعا صحبتهای معینی اینچنین است نیازی به ادامه همکاری با این کمیته نمیبینم.»
وی درباره وضعیت تیم ملی بزرگسالان هم گفت:« باید تیم ملی در شرایط مسابقه قرار گیرد تا بتوانیم درباره وضعیت این تیم صحبت کنیم.»