ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ ﺳﻨﺘﯽ ﻭ ﺧﻮﺍﺹ ﺁﻥ
سه شنبه 3 آذر 1394 6:09 PM
ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ ﺳﻨﺘﯽ ﻭ ﺧﻮﺍﺹ ﺁﻥ
🍶ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ 1 ﻟﯿﻮﺍﻥ + ﺍﺭﺩﻩ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ
ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ + ﻧﺨﻮﺩ ﭘﺨﺘﻪ 6 ﺍﻟﯽ 7 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ + ﺳﯿﺮ 1
ﺣﺒﻪ + ﻧﻤﮏ ﯾﮏ و1/2ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ + ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﻧﺼﻒ
ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ + ﺁﺏ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮﺵ ﺗﺎﺯﻩ ﻧﺼﻒ ﺍﺳﺘﮑﺎﻥ .
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ
ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻦ ﮐﺎﻣﻼ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺳﺲ ﯾﮑﻨﻮﺍﺧﺘﯽ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﯾﺪ .ﺩﺭﺻﻮﺭﺕ ﺭﻗﯿﻖ ﺷﺪﻥ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ
ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﻧﺨﻮﺩ ﭘﺨﺘﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﺲ ﺍﺿﺎفه کنید . ﺍﯾﻦ ﺳﺲ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺍﺳت ﻭ ﭘﺎﯾﻪ ﺳﺲ ﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ. ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺳﺲ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺳﺎﻻﺩ
ﺍﻟﻮﯾﻪ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﺳﺎﻻﺩﻫﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩ .
♻️ﺧﻮﺍﺹ :♻️
ﺍﯾﻦ ﺳﺲ ﻟﯿﻨﺖ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﮔﻮﺍﺭﺵ ﻭ ﻻﻏﺮ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺍﺳﺖ.