مزه دار کردن کباب کتف با عسل!
سه شنبه 3 آذر 1394 2:53 PM
مواد لازم برای 4 نفر
طرز تهیه:
1. ابتدا کتف مرغ را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. در یک کاسه مناسب سس کچاپ، عسل، شکر قهوهای، سس سویا، سرکه، زردچوبه، فلفل قرمز، پودر آویشن و روغن را بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.
2. در یک ظرف مناسب نیمی از مخلوط حاصل را روی کتفها بریزید و ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کتفها مزه دار شوند.
3. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. کتفها را به سیخ بکشید. داخل سینی فر، فویل قرار داده و سیخها را روی فویل بچینید. مابقی مخلوط را روی کتفها بریزید، سپس سینی را داخل فر قرار دهید. وقتی یک طرف آنها پخت، سیخها را برگردانید تا آن طرف کتفها هم پخته و آماده شود. وقتی کبابها آماده شد، آنها را از فر درآورده و سرو کنید.
يه جور ديگه
این غذا را روی اجاقگاز هم میتوانید درست کنید. به این صورت که در یک تابه مقداری روغن بریزید، کبابها را داخل آن بچینید و سپس آن را روی حرارت قرار دهید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست