0

غذای محبوب گیاهخواران

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

غذای محبوب گیاهخواران
سه شنبه 3 آذر 1394  2:48 PM

غذای محبوب گیاهخواران

 

 

تبیان زنجان

 

گیاهخواری به معنای پرهیز از خوردن گوشت جانوران است که ممکن است شامل پرهیز از غذاهایی مانند مواد شیری که خاستگاه جانوری دارند نیز بشود. چندین نوع گیاهخواری وجود دارد که بسته به نوع آن، جهت گیری گیاهخواران در برابر دام‌ها و فراورده‌های دامی متفاوت است. گیاهخواران در کنار نخوردن و یا کمتر خوردن فراورده‌های جانوری با آزار و کشتار آن‌ها نیز مخالف‌اند.

با اینکه در پیش گرفتن رژیم گیاهخواری به شیوه‌های گوناگونی امکان پذیر است اما وجه مشترک تمام این شیوه‌ها پرهیز از خوردن گوشت حیوانات خونگرم است.

شاید در ابتدا سخت بنظر برسد که غذای بدون گوشت درست کنید یا تصور کنید در نهایت غذای خوشمزه ای نخواهید شد. اما کافی است با ما همراه شوید تا نظرتان تغییر کند.

مواد لازم:

برنج: 2 استکان

ماست: 200 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

زعفران حل شده: یک قاشق غذاخوری

بادمجان: 3 عدد

گوجه‌فرنگی: 2 عدد

پیازداغ: یک قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم

روغن و کره: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان‌ها را سرخ کرده و در قابلمه می‌چینیم. روی آن گوجه فرنگی‌ها را ریز کرده و پیازداغ را به همراه نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و یک لیوان آب روی آن می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌پزیم.

2. وقتی بادمجان‌ها پخته شد با گوشت‌کوب همه‌ی مواد را له می‌کنیم و اگر مواد آب داشت، حرارت را کمی زیاد می‌کنیم تا آب گوجه- بادمجان کاملاً تخت شود. سپس آن ‌را کنار می‌گذاریم.

3. برنج را شسته و کمی نمک به آن می‌زنیم و یکی دو ساعت قبل از پخت خیس می‌کنیم.

4. بعد قابلمه‌ی کوچکی را پر آب می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب جوش بیاید. سپس برنج را مثل پخت پلوی آبکش درست می‌کنیم البته برنجِ ته چین را کمی دون تر از برنج معمولی بر می‌داریم. بعد از پخت برنج آن را در آبکش می‌ریزیم.

5. ماست را با تخم مرغ و زعفران هم زده و برنج را با ماست مخلوط می‌کنیم سپس تابه‌ای با سایز متوسط روی گاز می‌گذاریم و کمی کره داخل آن می‌اندازیم وقتی کره داغ شد نصف مخلوط برنج و ماست را داخل تابه می‌ریزیم و کاملاً صاف می‌کنیم بعد روی آن از مخلوط گوجه و بادمجان می‌ریزیم طوری که روی برنج با این مخلوط کاملاً پوشیده شود دوباره بقیه‌ی برنج و ماست را روی گوجه و بادمجان می‌ریزیم و خوب صاف می‌کنیم و درِ تابه را گذاشته با حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه می‌پزیم.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها