کتلت مرغ؛ غذای محبوب قبرسی ها
دوشنبه 2 آذر 1394 3:03 PM
مجله آشپزی مثبت: غذای مردم قبرس بیشتر تحت تأثیر غذاهای مدیترانهای والبته یونان و ترکیه است. بااینوجود مردم این کشور غذاهای خاص فرهنگ خودشان راهم دارند؛ مثل کتلت مرغ که در بیشتر مهمانیهای خودمانی و جشنهای کوچکشان با آن از مهمانها پذیرایی میکنند. این کتلت را با گوشت مرغ یا گوشت بوقلمون درست میکنند.مرغ بعد ازماهی دومین گوشت پرطرفدار در این کشور است.
مواد لازم
طرز تهیه:
1. سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید.
2. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید.
3. حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.
4. پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
5. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند.
6. حالا از موادتان اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست