0

نان شکم پُر، صبحانه ای مخصوص مهمان های ویژه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

نان شکم پُر، صبحانه ای مخصوص مهمان های ویژه
یک شنبه 1 آذر 1394  3:14 PM

وب سایت سوران: بیایید یکبار هم برای صبحانه وقت بگذاریم و یک وعده درست و حسابی آماده کنیم. فکر کنید مهمانان ویژه ای دارید که شب را در خانه شما گذرانده اند و باید برایشان صبحانه آماده کنید. برای شما دستور فوق العاده ای داریم.

مواد اولیه:

 

  • خامه (رقیق شده با شیر) 1 سوم لیوان
  • پنیر (رنده شده (چدار،پارمزان،پیتزا یا موزارلا)) 1 لیوان
  • سوسیس 1 کیلو
  • پیازچه 2 عدد
  • پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
  • پودر موسیر  1قاشق مرباخوری
  • نمک 1 چهارم قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
  • پودر پیاز 1 قاشق مرباخوری
  • نان همبرگر (کوچک) 12 عدد
  • تخم مرغ 5 عدد

طرز تهیه نان شکم پر مخصوص صبحانه



طرز تهیه:

1- ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود.سوسیس ها را ریز رنده کنید .پیازچه را نیز ریز خرد کنید.تابه ای مناسب آماده کرده و داخل آن کمی کره را آب کنید و سوسیس را به خوبی سرخ کنید.

طرز تهیه نان شکم پر مخصوص صبحانه



2- پیازچه را نیز به سوسیس اضافه کرده و به خوبی تفت دهید تا کاملا معطر شود.حال همه ادویه ها را به سوسیس اضافه کنید و شعله را خاموش کنید تا کاملا سرد شود.

3- تخم مرغ ها را با خامه رقیق شده با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی بزنید تا یکدست شوند.

طرز تهیه نان شکم پر مخصوص صبحانه



4- حال این محلول را به سوسیس کاملا سرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.حال پنیر را نیز رنده کرده و به مواد اضافه کنید.(مواد باید کاملا سرد باشد)

طرز تهیه نان شکم پر مخصوص صبحانه



5- نانها را داخل سینی چرب شده فر بچینید و با دستگاه اسکوپ یا قاشق داخل آن را کمی خالی کنید(باید دیواره ها کمی ضخیم باقی بماند تا مواد به بیرون نشت نکند) سپس داخل آنها را از مواد پر کنید.

طرز تهیه نان شکم پر مخصوص صبحانه

طرز تهیه نان شکم پر مخصوص صبحانه

طرز تهیه نان شکم پر مخصوص صبحانه



6- حال نانها را داخل فر داغ قرار داده و 15 تا 20دقیقه اجازه دهید کاملا بپزند.

طرز تهیه نان شکم پر مخصوص صبحانه


نکات:

1) بهتر است مقدار خیلی کمی از نان را خارج کرده و بقیه فضا را با فشار دادن انگشت و فشرده کردن خمیر ایجاد کنید.

2) بهتر است مواد بعد از آماده شدن داخل ظرف در دار به مدت 1ساعت در یخچال بمانند تا کاملا منسجم شوند.

3) سعی کنید خامه را خیلی رقیق نکنید چون ممکن است مواد از داخل نان نشت کنند.

4) میتوانید روی نانها هم مقداری پنیر پیتزا بریزید تا خوشمزه تر شود.

5) اضافه کردن مقداری آویشن روی نان در 5دقیقه انتهایی پخت آن را خوشمزه تر میکند.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها