مربای گردو
یک شنبه 1 آذر 1394 7:48 AM
مربای گردو؛🌼🌻 شکر: نيم کيلو
مغز گردو: ۲۵۰ گرم
زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذاخوري
آبليمو: ۲ قاشق غذاخوري
آب: ۲ ليوان
.
طرز تهیه:
.
مغز گردوها را چند روز خيس کنيد تا پوست نازک روي آنها براحتي کنده شود.
پس از گذشت زمان مذکور، چند دقيقه آنها را بجوشانيد تا آب سياه آنها خارج شود و بعد صاف کنيد.
براي تهيه شهد يا شربت مربا، شکر را در آب بريزيد و بجوشانيد.
۲ قاشق آبليمو به آن اضافه کنيد و مغز گردوهاي پوست گرفته را در شربت بريزيد و کمي بجوشانيد.
زعفران را اضافه کنيد و آن را از روي حرارت برداريد (دقت کنيد مربا به غلظت کافي رسيده باشد تا مربايتان کپک نزند).
بعد از خنک شدن، مواد را در شيشه بريزيد و در جاي خنک بگذاريد.
.
.