سالاد اسفناج و گریپ فروت
چهارشنبه 27 آبان 1394 12:24 PM
برگ اسفناج : 10 برگ
كلم بنفش خردشده: چهار قاشق سوپخوري
فيله گريپفروت: 10 تكه
روغن زيتون: سه قاشق سوپخوري
آب پرتقال: يك پيمانه
كاهو و كنجد: به ميزان لازم
نمك و فلفل: به ميزان لازم
كلم را كف ظرف ريخته برگهاي اسفناج را با فيله گريپفروت به صورت لايه لايه ميچينيم. آب پرتقال را روي مواد ريخته، روغن زيتون و سركه بالزاميك را اضافه ميكنيم. كاهو را خرد كرده كمي كنجد روي سالاد ميريزيم و در صورت نياز نمك و فلفل را اضافه ميكنيم.