کوکوی قارچ و اسفناج
چهارشنبه 27 آبان 1394 12:16 PM
غذایی برای بیماران دیابتی؛
اسفناج: ۲۰۰ گرم
تره فرنگی : ۲شاخه
قارچ : ۱۰۰ گرم
سیر تازه : ۳ حبه
پیاز : یک عدد کوچک
مغز گردو : ۵۰ گرم
زرشک خشک: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و زرد چوبه: به میزان لازم
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن زیتون : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
اسفناج را پس از پاک کردن و شستن ، خرد کنید ، بگذارید با حدود یک سوم پیمانه آب و با شعله کم حدود ۱۵
دقیقه بپزد تا آب آن کشیده شود . سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود . قارچ ها را ورقه کنید . تره فرنگی را نیز ریز کرده و با هم مخلوط کنید و پیاز را نیز در آن رنده کنید . سیر را هم له کنید و به آن بیفزایید . اسفناج سرد شده را نیز به همراه نمک و زردچوبه به مخلوط اضافه کنید . تخم مرغ ها را هم در آن بشکنید و خوب به هم بزنید و در آخر هم مغز گردو و زرشک را در آن بریزید . یک ظرف نچسب مناسب انتخاب کنید و روغن زیتون را در آن بریزید به نحوی که همه کف ودیواره آن چرب شود . مخلوط کوکو را در آن بریزید و در فری که از قبل در درجه حرارت ۱۴۰ درجه گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط بگذارید . سپس در آخر ۱۰ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا روی کوکو هم برشته شود .این غذا را با نان سبوسدار سرو کنید .