یک ساندویچ درست و حسابی با بادمجان
چهارشنبه 27 آبان 1394 11:39 AM
وب سایت دکتر کرمانی: بادمجان می تواند مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان به برنامه غذایی اضافه کند. این ساندویچ خوش طعم علاوه بر بادمجان حاوی دیگر سبزیجات و پنیر نیز هست، که آن را بسیار مقوی و همچنین سیر کننده کرده است.
مواد لازم:
روش پخت:
1- گریل را با حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، بادمجان ها را با ضخامت 1.5 سانت برش بدهید، و با 4 قاشق روغن زیتون چربشان کنید و روی آنها نمک و فلفل بریزید. بادمجان ها را 2 تا 3 دقیقه کباب کنید سپس برشان گردانید و 3 تا 4 دقیقه دیگر کباب کنید تا نازک شوند. از گریل برشان دارید و رویشان سرکه بالزامیک بریزید. نان فانتزی ( نان فانتزی نه خیلی کوچک باشد نه خیلی بزرگ ) را به چهار قسمت تقسیم کنید، و هرکدام را به دو نیم تقسیم کنید.
2- پایین نان های فانتزی را به صورت مساوی به کمک یک قلمو که به یک قاشق و یک قاشق چای خوری روغن زیتون آغشته است چرب کنید. موزارلا را به هشت ورق تقسیم کنید، هر لایه را روی یک طرف ساندویچ قرار دهید. در ساندویچ ها به مقدار مساوی برگ تازه ریحان و بادمجان کبابی قرار دهید.
3- ساندویچ خود را در ساندویچ ساز یا در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط پرس کنید، هر طرف را به مدت 3 دقیقه حرارت دهید.
اطلاعات تغذیه ای:
موادی که در این دستور پخت آمده است برای 4 وعده در نظر گرفته شده. هر وعده شامل یک ساندویچ می شود. اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست