سمبوسه را به سبک جنوبي ها درست کنيد
سه شنبه 26 آبان 1394 8:07 PM
#سمبوسه را به سبک جنوبي ها درست کنيد 😉
مواد لازم : 🍅
سيب زميني پخته و خردشده : 2 عدد رب گوجه فرنگي : 1 قاشق مرباخوري پودر زيره : 1 قاشق مرباخوري
نخود فرنگي پخته : 2/1 ليوان پودرکاري : به مقدار لازم
گشنيز خرد شده : 2 قاشق غذاخوري روغن : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
شنبليله خشک شده : 1 قاشق غذاخوري پودر تخم گشنيز : 1 قاشق مرباخوري
مواد لازم خمير : 🍞
آرد : 1و نيم ليوان
نمک : 1 قاشق چاي خوري
روغن : 3 قاشق غذاخوري
طرز تهیه : 🍞
در يک ماهي تابه روغن بريزيد و رب گوجه فرنگي و ادويه را اضافه کنيد و تفت دهيد. سپس نخود فرنگي و سيب زميني پخته شده را اضافه کنيد و تفت دهيد. بعد از آن ساير مواد را اضافه کنيد و همه مواد را خوب سرخ کنيد. بعد از آن مخلوط را از روي حرارت برداريد و بگذاريد تا خنک شود. در يک کاسه آرد، نمک و روغن اضافه کنيد و به ميزان لازم آب بريزيد و ورز دهيد تا به دست نچسبد. خمير را در نايلون بريزيد و يک ربع به خمير استراحت دهيد. از خمير به انداز گردو برداريد و با وردنه خمير را باز کنيد. از مواد درون خمير بريزيد و لبه ها را روي هم بگذاريد و فشار دهيد تا لبه ها بسته شود. سپس سمبوسه ها را در روغن زياد سرخ کنيد و روي دستمال کاغذي قرار دهيد تا روغن آن گرفته شود. اگر به خمير بيش از يک ربع استراحت دهيد خوشمزه تر و پوک تر مي شود. مي توانيد در سمبوسه از سوسيس و کالباس يا مرغ نيز استفاده کنيد. مي توانيد به سمبوسه ها زعفران آب کرده و کنجد نيز بزنيد تا زيباتر شود.