0

سرویس وبلاگ دهی چیست؟

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

سرویس وبلاگ دهی چیست؟
یک شنبه 24 آبان 1394  8:32 PM

وبلاگ نویسان معمولاً به مسائل فنی وبلاگ خود کاری ندارند. مگر اینکه خواسته باشند تغییری در قالب وبلاگ خود ایجاد کنند و یا ابزاری را بدان بیافزایند؛ فقط در همین حد. در حالی که این مدیران سرویس وبلاگ دهی هستند که کار مسائل فنی را پی می‌گیرند و به بهبود و رفع ایرادات آن کمک می‌کنند. از این رو یک وبلاگ نویس معمولاً روی تولید محتوا و نوشتن مقاله زمان می‌گذارد و برای این کار نیاز به محیطی دارد که فضا و نشانی مورد نظر را به وی داده و او اقدام به انجام تنظیمات اولیۀ وبلاگ و سپس انتشار نوشته‌های خود کند. این سامانه، سرویس وبلاگ دهی است که همانطور که از اسم آن بر می‌آید، به کاربران اینترنتی فضایی به نام وبلاگ می‌دهند.

 

سرویس وبلاگ دهی چیست

سرویس وبلاگ دهی چیست؟

ساخت و راه‌اندازی وبلاگ به هیچ عنوان کار سخت و فنی نیست. بلکه بیشتر به انجام چند تا کلیک شباهت دارد تا کار فنی. اصلاً یکی از فلسفه‌های ساخته شدن وبلاگ‌ها این بود که کاربرانی که می‌خواهند برای خود وبلاگی داشته باشند، درگیر مسائل فنی نشوند. بلکه در چند دقیقه وبلاگ خود را بسازند و مبادرت به نوشتن اولین نوشتۀ خود کنند.

این ساده‌سازی را سامانه‌هایی انجام می‌دهند که با کمک فناوری‌های روز وب به کاربران اجازۀ ساخت وبلاگ و مدیریت آن را به صورت مراحلی گام به گام می‌دهند. به این سامانه‌ها سرویس وبلاگ دهی می‌گویند. از جملۀ این سرویس‌ها بلاگفا، پرشین بلاگ، میهن بلاگ و کلیۀ سایت‌هایی است که به شما امکان ساخت وبلاگ را به صورت رایگان ویا پولی می‌دهند، که عمدتاً هم رایگان هستند. برای ساخت وبلاگ خود، کافی است به صفحۀ اصلی این سایت‌ها مراجعه کرده و به دنبال پیوند ساخت وبلاگ جدید بگردید. به سادگی خواهید توانست اولین وبلاگ خود را به صورت رایگان و ساده ایجاد نمایید.

سرویس‌های وبلاگ دهی از نظر امکاناتی که دارند، معمولاً به انواع و اقسام مختلفی تقسیم می‌شوند، که این تقسیم بندی را معمولاً کاربران آنها انجام می‌دهند. اگر شما هم درون یکی از این سرویس‌ها وبلاگ داشته باشید، مطمئناً با گذشت مدتی با امکانات آن کاملاً آشنا شده. حالا می‌توانید آن را با دیگر سامانه‌ها مقایسه کنید.

اما به طور کلی سرویس‌های وبلاگ دهی از یک استاندارد خاصی تبعیت می‌کنند که در نهایت باعث شباهت هر چه بیشتر آنها با یکدیگر می‌شود. پس اگر تا به حال در بلاگفا وبلاگ داشتید و حال می‌خواهید به پرشین بلاگ مهاجرت کنید، نیازی نیست نگران محیط متفاوت آنها باشید. چرا که پس از چند روز به ابزارهایی که در این محیط وجود دارد عادت کرده و مجدداً در استفاده از سامانۀ جدید روان خواهید شد.

از امکاناتی که یک سرویس وبلاگ دهی حتماً به شما خواهد داد، یکی فضایی برای ذخیرۀ نوشته‌های شماست و دیگری یک نشانی که به صورت یک زیر دامنه از دامنۀ اصلی سایت است. دیگر امکانات از سرویسی به سرویس دیگر فرق خواهد کرد. می‌توانید مقالۀ مقایسۀ سرویس های وبلاگ دهی
را ببینید.

علاوه بر سامانه‌های وبلاگ نویسی که ایرانی هستند و به زبان فارسی مبادرت به دادن خدمات به کاربران خود می‌کنند، سامانه‌هایی هم هستند که خارجی‌اند و دارای امکانات به مراتب پیشرفته‌تری هستند. ولی به دلیل اینکه وزارت ارشاد خواستار ترقیب وبلاگ نویسان به استفاده از سرویس‌های فارسی است، دسترسی به سرویس‌های خارجی مثل بلاگر و وردپرس را مسدود (فیلتر) کرده است. امکانات چنین سرویس‌های وبلاگ دهی به هیچ عنوان با سرویس‌هایی مثل راسخون بلاگ قابل مقایسه نیست. ولی برای یک وبلاگ نویس معمولی کافی است!

در ابتدای مراحل ورود به دنیای وبلاگ نویسی، اولین کاری که باید انجام دهید همین انتخاب یک سرویس وبلاگ دهی است. این کار با کسب تجربه از دیگران باید انجام شود و حتماً باید اعتبار آن را در نظر بگیرید. چرا که سامانه‌هایی هستند که عمری از تولد آنها نمی‌گذرد و به احتمال زیاد هم زمان زیادی به انتهای عمر آنها باقی نمانده است! به این موضوع عنایت داشته باشید که هر کس که اندکی از مسائل فنی وب سر در بیاورد، می‌تواند یک شبه برای خود سرویس وبلاگ دهی راه‌اندازی کند! پس دچار چنین تله‌هایی نشوید که ممکن است وبلاگی که با هزارتا زحمت درست کردید با تلنگری از بین برود.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها