0

استیماج:سپاهان در کرواسی یک نام آشناست/نیم‌ساعته با باشگاه به‌توافق رسیدم

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

استیماج:سپاهان در کرواسی یک نام آشناست/نیم‌ساعته با باشگاه به‌توافق رسیدم
شنبه 23 آبان 1394  11:33 PM

جلسه معارفه سرمربی جدید تیم سپاهان و نخستین تمرین تیم زیر نظر استیماچ برگزار شد.

به گزارش سپاهان اف سی و به نقل از تسنیم، روز گذشته و پس از کش و قوس‌های بسیار بالاخره سرمربی جدید سپاهان معرفی شد و ایگور استیماچ مربی سابق تیم ملی کرواسی پس از توافق با این باشگاه هدایت سپاهان را تا پایان فصل جدید برعهده گرفت.

وی پس از ورود به اصفهان جلسه‌ای کوتاه با هیئت مدیره باشگاه برگزار کرد و پس از آن ظهر امروز در مجموعه فردوس محل کمپ تمرینی سپاهان حاضر شد و پس از انجام جلسه معارفه کوتاه نخستین تمرین را با بازیکنان این تیم برگزار کرد.

پیش از آغاز تمرین امروز بازیکنان سپاهان از جمله محرم نویدکیا به سرمربی جدید تیم خوش‌آمد گفتند و برای وی آرزوی موفقیت کردند.

ایگور استیماچ هم در این گفت‌وگو بیان کرد: دو دستیار به من اضافه خواهند شد که به افزایش کیفیت کار به من کمک می کنند.

وی درباره حضورش در سپاهان اظهار داشت:مذاکرات خیلی کوتاهی داشتیم.در نیم ساعت به توافقات همه جانبه رسیدیم.از ریاست باشگاه تشکر میکنم.همچنین از مدیر کارخانه فولاد سپاهان هم سپاسگزارم.از اینکه عضوی از باشگاه سپاهان هستم بسیار خوشحالم.

وی با ابراز خرسندی از حضور در سپاهان افزود: برخی دوستان من مانند بوناچیچ و کرانچار که در گذشته هدایت این تیم را برعهده داشتند، درباره سپاهان برای من گفته‌اند و این تیم برای مردم کرواسی بسیار شناخته شده است.سپاهان در کرواسی یک نام بسیار آشناست.من می دانم سپاهان نام آورترین باشگاه در لیگ برتر ایران است.من هم به ایران آمده ام جام ها را برای این تیم بیشتر کنم.قطعا آسانتر است در آغاز فصل کارمان را شروع کنیم.حضور در میانه فصل کار را سخت می کند.اولین هدف مان این است که در بازی های باقیمانده نیم فصل امتیازات بیشتری بگیریم.قطعا پس از آن برای نیم فصل دوم آماده می شویم.

سرمربی سپاهان درباره دستیاران خود گفت:من در این باره با مدیران باشگاه جلسه دارم.دو دستیار به من اضافه خواهند شد که به افزایش کیفیت کار به من کمک می کنند.

استیماچ درباره اینکه با هواداران سپاهان چه صحبتی دارد اظهار داشت:خوشحالم در باشگاهی هستم که مربیان بزرگ کروات دیگری نظیر:کرانچار و لوکا در آن حضور داشتند.این دوستان به من گفتند هواداران سپاهان احساسی هستند و مثل اشپیلیت طرفداران خوبی هستند.من آنها را خیلی دوست دارم.فکر می کنم الان موقعی هست که همه به سپاهان کمک کنیم و امیدوارم بتوانیم با حمایت هواداران در بازگشت به روزهای پرافتخار سپاهان موفق باشیم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها