0

لازانیا ی نیمه‌آماده چگونه تهیه می‌شود؟

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

لازانیا ی نیمه‌آماده چگونه تهیه می‌شود؟
چهارشنبه 20 آبان 1394  12:45 PM

لازانیا ی نیمه‌آماده چگونه تهیه می‌شود؟

 

لازانیا ی نیمه‌آماده چگونه تهیه می‌شود؟

 

لازانیا نوعی غذای ایتالیایی است که از ۳ لایه‌ پاستای ورقه‌ای، سس مخصوص و پنیر تشکیل شده‌ است. ورقه لازانیا، خمیری از گروه پاستاهاست و انواع مختلفی دارد در حالی که در ایران بیشتر پاستاها را با نام ماکارونی می‏شناسند...

معمولا همه فرآورده‏های پاستا، از اسپاگتی گرفته تا انواع ماکارونی از آرد «سمولینا» تهیه می‏شوند که این آرد از گندم مخصوصی به نام «دروم» به دست می‏آید. در ایران کشت گندم دروم بسیار کم است و برخلاف تبلیغاتی که درباره تولید لازانیا و ماکارونی از آرد سمولینا می‏شود، معمولا در تهیه این محصولات، آرد معمولی یا ترکیبی از آرد معمولی و دروم به کار می‌رود.

به‌طورکلی، فرایند تولید لازانیا تقریبا مشابه ماکارونی است؛ در ابتدا خمیر تهیه می‏شود اما نوع قالب و نحوه خشک کردن آن متفاوت است. این محصول معمولا در ورقه‏های نازکی با ضخامت ۲-۱ میلی‏متر با پهنای ۵-۳ و درازای ۳۰-۲۰ سانتی‏متر به بازار عرضه می‏شود.

ضخامت ورقه‏های لازانیا (ضخیم یا نازک بودن آن) به نوع قالب و کارخانه سازنده آن بستگی دارد. لازانیا از آب و آرد تولید می‌شود که می‏توان برای بهبود طعم، ظاهر و افزایش ارزش غذایی به آن افزودنی‏هایی مانند تخم‏مرغ و انواع ادویه‌ها را اضافه کرد.

علاوه بر این، در چرخه تولید ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل و حتی لازانیا می‏توان آنها را با انواع ویتامین‏ها، املاح، فیبر و... غنی کرد البته در ایران بیشتر نوع ساده این محصولات تولید می‏شوند و غنی کردن این فراورده‏ها باعث افزایش قیمت می‌شود.

چندسالی است که لازانیاهایی با طعم‏های مختلف مانند طعم سیر، زعفران و پاپریکا هم به بازار آمده‏اند و گروهی هم لبه‏های کنگره شکل دارند. نوع نیمه‌آماده این محصول نیز در بازار وجود دارد. در فرایند تولید لازانیای نیمه‏آماده، قبل از مرحله خشک کردن، پیش پختی روی آن انجام می‌شود تا دیگر نیازی به جوشاندن آن نباشد.

 برای پخت بهتر، توصیه می‏شود سس تهیه شده برای لازانیا غلظت کمی داشته باشد تا ورقه‏های پاستا به خوبی پخته شوند و خشک نباشند.

 

منبع: روزنامه سلامت / دکتر آراسب دباغ مقدم

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها