0

کدام هارد اکسترنال بهتر است ؟و بخرم یا نخرم ؟

parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

پاسخ به:کدام هارد اکسترنال بهتر است ؟و بخرم یا نخرم ؟
جمعه 22 آبان 1394  8:01 PM

نقل قول amirali123

خیلی ممنونم از اطلاعات خوبی که من دادین  

ولی الان شما به عنوان یک دوست و برادر بزرگ با هار های موجود که در بازار هست کدوم رو به من پیشنهاد میکنید نترسین بعدا نمیگم بعد بوده و یا .... من برای ارشیو کردن فیلم های خصوصی و فیلم های عمومی میخوام بزارم و تنها از کمد کامپیوتر بر میدارم و میزارم سر جاش ... 

خواهش می کنم 

من از این جهت برند مشخصی را معرفی نمی کنم چون واقعا این چهار برند موجود در بازار کیفیت مطلوبی دارند .

اگر صرفا می خواهید هارد را برای آرشیو استفاده کنید نیازی نیست خرج اضافی بکنید و یک هارد ساده هم کافیه .

یک نکته دیگه هم که باید بگم اینه که سعی کنید یک هارد را جداگانه صرفا برای قایل های شخصی قرار بدید و اطلاعات دیگری که جنبه شخصی نداره مثل قیلم و ....در یک هارد جداگانه بگذارید .

اگر اهل زیاد فیلم و عکس گرفتن نباشید و صرفا در موارد خاص از دوربین استفاده میکنید به نظرم یک هارد 500 گیگ برای اطلاعات شخصی کافی باشه البته اگر کم فایل شخصی دارید و یا تولید می کنید لازم نیست که هزینه زیادی را صرف هاردی بکنید که مثلا نصف حجم هارد هم خالی باشه و همچنین می توانید یک هارد مثلا با ظرفیت بالا برای اطلاعات دیگه بگذارید و به نظرم یک هارد اینترنال برای این موضوع تهیه کنید که هم هزینه کمتری دارد و هم به خاطر ثابت بودن آن هیچ وقت آسیبی نمیبیند و در کنار هارد دیگر که در سیستمتان هست بگذارید و همزمان از هر دو استفاده کنید.

از لحاظ قیمت هم الآن یک هارد usb 3 500 سیگیت در بازار حدود قیمت 140 تا 150 را دارد البته با 2 یا 3 سال گارانتی .

و اگر هم بخواهید مدل ضد ضربه تهیه کنید که البته به نظرم لزومی نداره قیمت یک مدل هارد Adata که همه ی امکانات مثل ضد ضربه و ضد آب و... داره حدود 200 تا 210 هست .

دیگه تصمیم با خودتونه ولی به نظرم به جای هزینه ی زیاد یک عدد کیف ضربه گیر بگیرید که قیمتش هم 6 تا 7 هزار تومان هست و کار همون هارد ضد ضربه را برای شما میکنه .

موفق باشید

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
تشکرات از این پست
amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها