پاسخ به:کدام هارد اکسترنال بهتر است ؟و بخرم یا نخرم ؟
پنج شنبه 21 آبان 1394 10:05 PM
با عرض سلام و ادب مجدد
به نظر من اول از همه شما نگاه کنید که می خواهید هارد را چگونه نگهداری کنید ؟؟؟ یعنی می خواهید آن را مدام جابجا کنید و یا خیر صرفا برای آرشیو نگه داری می کنید .
دقیقا نمی شود گفت کدام هار خوب است و یا کدام بد چون تمام این ها بستگی به نوع نگهداری و نوع استفاده شما دارد مثلا من خودم یک هار 500 گیگ دارم که ساده ساده هستش و حدود 6 سالی مشود بدون هیچ ایرادی کار می کند چون هارد را صرفا برای آرشیو استفاده می کردم اما مدتی پیش یک هارد را گذاشته بودم روی کیس و دستم خورد بهش و روی میز افتاد و کلا هارد نابود شد و مجبور شدم برای بازیابی اطلاعات آن هزینه زیادی کنم .
اون هازد سیلیکون هم بد نیست ولی بازم میگم اگر از هارد به خوبی مراقبت کنید و برای آن یک کیف ضد ضربه استفاده کنید حتی هارد ساده هم می تواند بهترین گزینه باشد
موفق باشید
ممنونم
اون هارد که 6 سال استفاده میکنید وسترن هست ؟
کنجکاوی : اون هارد رو بازیابی بیرون دادین یا خودتون ؟ اطلاعات شخصی نداشتین ؟ چطور اطمینان میکنید به برون تعمیرکار یا ...
یه سوال دیگه مثلا اگر هارد با شرایطی خراب بشه که شامل گارانتی باشه چون من گفتم اگه نیاز به تعمیر باشه من به هیچ عنوان برای تعمیر به بیرون نمیدم ... اره شامل گارانتی بشه اون هارد خراب رو هم میگیرن سالم میدن یا نه ؟ اصلا تعویض شامل گارانتی نمیشه ؟
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون