پاسخ به:اینجا همه چیز عالیه!!
دوشنبه 9 آذر 1394 2:01 AM
يك بار ديگر اين درس ها را مرور مي كنيم.
به «لوئيزا مي آلكوت» نويسنده كتاب زنان كوچك پيشنهاد شد كه به جاي نويسندگي بهتر است برود در خانه كلفتي كند.
«بتهوون» نمي توانست ويولون را درست در دستش نگه دارد و ترجيح مي داد به جاي پيدا كردن مهارت در نوازندگي، آهنگ هايي را تصنيف كند. معلم موسيقي او اعتقاد داشت كه او «هيچي» نمي شود.
پدر و مادر خواننده مشهور اپرا، «انريكو كاروزو»، دلشان مي خواست پسرشان مهندس شود و معلم او معتقد بود او نفسش درنمي آيد، چه برسد به اين كه بتواند بخواند.
سردبير يك نشريه، «والت ديسني» را به علت «نداشتن خلاقيت» اخراج كرد. او بارها قبل از اين كه ديسني لند را بسازد، ورشكسته شد.
معلمان «اديسون» معتقد بودند كه او بچه كودني است!
«اينشتين» تا ۴ سالگي نمي توانست حرف بزند و تا ۷ سالگي نمي توانست بخواند. معلمانش معتقد بودند كه او خنگ است و دائم خيالپردازي هاي احمقانه مي كند. او را از مدرسه بيرون كردند و در دانشكده پلي تكنيك زوريخ نپذيرفتند.
«پاستور» شاگرد بسيار متوسطي بود و در درس شيمي، هميشه ۱۳ مي گرفت.
درس «نيوتن» در مدرسه بسيار بد بود.
پدر «رودن» مجسمه ساز معروف مي گفت: «بچه من يك احمق به تمام معني است.» او ۳ بار در امتحان ورودي مدرسه هنر رفوزه شد.
«تولستوي» نويسنده جنگ و صلح به خاطر بي استعدادي از دانشگاه اخراج شد. در ورقه اخراجش نوشته بودند كه او هرگر نخواهد توانست چيزي بخواند يا بنويسد!
«هنري فورد» قبل از اين كه موفق به اختراع اتومبيل شود، ۵ بار ورشكسته شد.
«چرچيل» در كلاس ششم دبستان رفوزه شد. او در سن ۶۲ سالگي و پس از عمري شكست و عقب نشيني، نخست وزير شد.
۱۸ ناشر از چاپ شاهكار بي نظير «ريچارد باخ» يعني جاناتان مرغ دريايي خودداري كردند تا سرانجام در سال ،۱۹۷۰ مك ميلان آن را چاپ كرد. تا سال ۱۹۷۵ ، ۷ ميليون نسخه از اين كتاب به فروش رفت.
باز هم از اين كه بگويید «نمي توانيد» ؟
منبع : روزنامه ايران
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...