میگو کنجدی، غذای پیشنهادی اهوازی ها
یک شنبه 17 آبان 1394 2:35 PM
مجله آشپزی مثبت - شیرین واثقی: کم کم سروکله میگوهای تازه پیدا میشود. اگر دلتان میخواهد یک خورش خوشمزه و اصیل بخورید میگوی کنجدی بوشهریها بهترین انتخاب است. یک غذای ساده ، سریع و بیدردسر.
مواد لازم برای 2 نفر
طرز تهیه:
1. میگوها را 3 دقیقه در آب جوش و کمی نمک بجوشانید.
2. بعد از سه دقیقه میگوها را از آب در بیاورید.
3. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.
4. میگوی آبپز را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید .دقت کنید که حرات کم باشد.
5. حالا کنجد و روغنزیتون را درون آسیاب بریزید تا کنجدها له شوند.
6. مخلوط کنجد و روغنزیتون را به میگوها اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. بعد از سه دقیقه میگو را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
نکته
حواستان به حرارت باشد. حرارت زیاد میگو را سفت می کند.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست