پاسخ به:مبحث 109 طرح صالحین: «چگونه جوانان را با احکام اسلامی آشنا کنیم؟»
سه شنبه 19 آبان 1394 11:44 AM
یه مسئله:
اونروز رفتم خون یه آشنا ،چندتا پسر جوون و مجرد بودن
دیدم آهنگ شاد و..گذاشتن
گفتم مداحی دارید بذارید؟
یکی شون گفت واسه کی عزاداری کنیم؟بیکاری،گرونی،بدبختی،پولارو خوردن،خودشون سیرن،و...
نظر شما چیه؟
اصل اعتقادات را زیر سوال برده اونم با کمال وقاحت و پر رویی بدون هیچ اغماضی و خجالتی .
درجواب اون باید گفت :
همین آهنگ شادی را هم که دارید گوش می کنید مدیون کسانی هستید که خودشان و خانوادهایشان را در راه و مسیر سید الشهدا قرار دادند . چشم تو روشن یک کم سرتو بالاتر بگیر چون جوان هستی و حضرت علی اکبر(ع) هم جوان بود نمی خواهم مقایسه کنم فقط می خواهم بگویم اعتقادات فقط سید الشهدا (ع)را ابد الدهر سید الشهدا کرد وعلی اکبر را علی اکبر ،در تمام زمانها و دوران ها .سید الشهدا وقتی خانواده اش را به کربلا آورد نه به بیکاری فکر میکرد نه بدبختی نه به پول .....پس اشنباه نکنیم ما چه اعتقاد داشته باشم چه نداشته باشم چه مداحی گوش بدهیم چه ندهیم چه گریه بکنیم چه نکنیم و ....هیچکدام از این اعمال ما برای سید الشهدا نیست فقط و فقط برای خودمان هست .هیچکدام از این اعتقادات برای فرد و رئیس و گروه و افراد دیگر نیست .پس اصل اعتقادات ربطی به افراد و اشخاص و طایفه و قوم وفقیر و ثروتمند ندارد.
به اون جوان باید گفت : هر کاری هم میکنی خودت میدانی و خدایت/فقط جوانمرد باش و آقا ی خودت
امام حسین (علیه السلام) فرمودند: