ماهی شکم پر بوشهر
جمعه 15 آبان 1394 11:35 AM
#ماهی شکم پر بوشهر
ماهی 750 گرم
برنج ابکش شده = 4 پیمانه
گشنیز = 400 گرم
شنبلیله = 100 گرم
سیر= 4 حبه
پیاز نگینی خرد شده = 3 عدد
ادویه ، فلفل قرمز ، نمک و زردچوبه = به مقدار لازم
اب تمر هندی غلیظ = 2 پیمانه
روش تهیه :
ابتدا پیاز را داخل آسیاب سبزی خورد کن ریخته و کاملا خورد میکنیم.
سپس به طور جداگانه سبزیجات را داخل آسیاب سبزی خورد کن ریز خورد میکنیم
برای تهیه سس داخل شکم ابتدا پیاز را تفت می دهیم سپس سیر را اضافه می کنیم بعد سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود سپس 1 پیمانه از اب تمر را اضافه کنید و بگذارید اب ان کاملا کشیده شود و به روغن بیفتد.
سپس ماهی را از وسط برش می دهیم مثل برش نان برای ساندویچ بعد در روغن سرخ می کنیم و در اب تمر می خوابانیم تا مزه دار شود داخل شکم را با سس پر می کنیم نصف برنج ابکش را در ظرف می ریزیم و ماهی را روی ان قرار می دهیم و بقیه برنج را می ریزیم و دم می کنیم