گردشگر انگلیسی در دام 4 دزد کچل
پنج شنبه 28 مرداد 1395 4:34 PM
گردشگر انگلیسی در دام 4 دزد کچل
باند 4 دزد کچل که از گردشگر انگلیسی سرقت کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند. به گزارش میزان، اوایل هفته جاری بود که ماموران انتظامی در جریان زورگیری در پارک لاله تهران قرار گرفتند. پسر جوانی که خود را مترجم گردشگر انگلیسی معرفی کرده بود،به ماموران گفت: به همراه این تبعه انگلستان به پارک آمده بودیم. او از من خواست تا برایش تاکسی بگیرم. وقتی چند قدمی دور شدم سر و صداهایی شنیدم.این مرد اضافه کرد: وقتی برگشتم، متوجه شدم 4 مرد کچل در حال سرقت ازاین گردشگر هستند. آن ها از محل دور شدند با این حال من به دنبال آنها دویدم و توانستم یکی از آن ها را بگیرم که سارق را نیز به ماموران کلانتری تحویل دادم. متهم دستگیر شده در بازجویی با اعلام اینکه سرباز است، گفت: با دوستانم در پارک در حال قدم زدن بودیم که آن ها از مرد خارجی سرقت کردند، من از نیت آنها بی خبر بودم.در ادامه 3 همدست او نیز دستگیر شدند. آن ها اعلام کردند هیچ سرقتی نکرده اند و دوست آن ها برای اینکه بتواند تقصیرات خودش را گردن دیگران بیندازد این چنین تهمت هایی را زده است. پس از اظهارات هر چهار متهم آنها با دستور بازپرس پرونده برای مشخص شدن سایر جرایمشان بازداشت شدند و در اختیار کارآگاهان پلیس قرار گرفتند.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست