سرقت از حساب دوست خیابانی به بهانه درمان پدر
شنبه 4 اردیبهشت 1395 8:42 PM
پسر جوانی که از حساب دوست خیابانی اش سرقت کرده بود پس از دستگیری، در مان پدرش را بهانه سرقت کرد .به گزارش خراسان ، زن جوانی که حدود یک میلیون تومان طی چندین تراکنش اینترنتی از حسابش به سرقت رفته بود در حالی که در شعبه ویژه جرایم رایانه ای مشهد طرح شکایت کردخواستار شناسایی سارق اینترنتی شد .بنا بر این گزارش بازپرس جاوید نیا در حالی که مستندات پرونده بیانگر آن بود که مبلغ مذکور طی چندین مرحله از حساب شاکی در مشهد برداشت شده بود دستور داد پلیس فتا پیگیر ماجرا شود. پیگیری سرنخ های موجود در پرونده پلیس را به پسر 20 ساله ای رساند که ظاهراً عامل برداشت از حساب بود. پس از آن که اوایل هفته گذشته متهم به سرقت، بازداشت و به شعبه ویژه جرایم رایانه ای آورده شد تا چشمش به شاکی پرونده افتاد همه چیز لو رفت و مشخص شد زن و پسر جوان مدت ها ست با هم ارتباط دارند .در حالی که زن جوان از اقدام متهم متعجب شده بود مدعی بود طی ماه ها دوستی خیابانی من و مرد جوان، خیلی مواقع به او کمک مالی هم کرده ام و احتمالاً رمز حساب و شماره کارت من را درزمان خرید های اینترنتی به خاطر سپرده است .این در حالی بود که متهم پرداخت هزینه درمان پدرش را دلیل برداشت از حساب عنوان کرد! ولی در تحقیقات خلاف آن مشخص و معلوم شد که او با پول های سرقتی یک گوشی تلفن همراه خریده است .
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست