ماجرای مردی که همسر سابقش را دزدید!
چهارشنبه 1 اردیبهشت 1395 8:12 AM
مردی که پس از آزادی از زندان، همسر سابقش را با همدستی دوستانش ربود، به اتهام آدم ربایی روانه زندان شد.فرمانده انتظامی خراسان رضوی افزود: مردی با مراجعه به کلانتری مصلای مشهد گفت: «حدود 9 ماه قبل با زن مطلقه ای ازدواج کردم اما اکنون متوجه شدم که همسر سابق او به همراه همدستانش، همسرم را با تهدید چاقو از منزل پدرش ربوده اند. سردار امیری مقدم اضافه کرد: با گزارش این حادثه به پلیس، مأموران وارد عمل شدند و در کمتر از چند ساعت، مخفیگاه آدم ربایان را شناسایی کردند. وی تصریح کرد: در این عملیات متهم اصلی و یکی از همدستانش دستگیر شدند و زن جوان نیز از چنگ آن ها آزاد شد. رئیس پلیس خراسان رضوی گفت: بررسی ها نشان داد که همسر سابق این زن مدتی به اتهام ارتکاب قتل عمد در زندان بود که در همین زمان زن جوان در حالی که فرزندی نیز داشت، از وی طلاق گرفت اما متهم پس از آزادی از زندان سعی کرد دوباره با همسر سابق خود ازدواج کند به همین خاطر وی را ربود .وی افزود: زن جوان در یک فرصت مناسب از چنگ آن ها گریخت تا به مغازه همسرش برود ولی متهمان دوباره او را گرفتند. وی گفت: 2 متهم این پرونده با صدور دستور قضایی روانه زندان شدند.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست