0

اخبار کوتاه از حوادث

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

مرگ خواهر و برادر خردسال بر اثر واژگونی دیگ آب جوش
دوشنبه 16 فروردین 1395  8:41 AM

مرگ خواهر و برادر خردسال بر اثر واژگونی دیگ آب جوش

در حالی که آب جوش آمده بود و من از فرزندان خود غافل بودم، یکی از آنها در فر گاز را باز کرد و از آن آویزان شد که ناگهان گاز و دیگ روی آن به‌روی فرزندانم برگشت ... .
به گزارش تسنیم 9 فروردین  امسال مسئولان بیمارستان شهدای یافت‌آباد خبر مرگ یک پسربچه یک و نیم ساله‌ و 3 روز بعد نیز خبر مرگ خواهر شش و نیم ساله وی را به مأموران کلانتری 151 یافت‌آباد گزارش کردند. پدر این2 کودک به مأموران گفت:  سوم فروردین، همسرم برای شستن لباس مقدار زیادی آب را درون دیگی بر روی اجاق گاز قرار داد و زیر آن را روشن کرد.وی افزود: در حالی که آب، جوش آمده بود و من از فرزندان خود غافل بودم، یکی از آنها درفر گاز را باز کرد و از آن آویزان شد که ناگهان گاز به‌روی آنها برگشت.این مرد در ادامه اظهارات خود خاطرنشان کرد: یکی از فرزندانم در این حادثه آسیبی ندید اما پسر یک و نیم ساله و دختر شش و نیم ساله‌ام به‌شدت دچار سوختگی شدند؛ من نیز بعد از این اتفاق آنها را به بیمارستان منتقل کردم  اما جان خود را از دست دادند.با اعلام مراتب این اتفاق به محسن مدیرروستا؛ بازپرس ویژه قتل پایتخت، وی دستور تحقیقات بیشتر درباره این حادثه را صادر کرد؛ با توجه به اینکه وقوع این اتفاق در باقرشهر بوده، پرونده به دادسرای شهر ری ارجاع شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها