واژگونی خودروی سارق حین فرار از چنگال پلیس
شنبه 24 بهمن 1394 7:58 AM
سارق حرفه ای قطعات خودرو که قصد داشت از چنگال قانون متواری شود خودرواش با بلوکه های حاشیه یک خیابان برخورد کرد وپس از واژگون شدن خودرو اش دستگیر شد .به گزارش خراسان اوایل هفته گذشته پرونده یک سارق حرفه ای روی میز ترابیان بازپرس شعبه 203 دادسرای مشهد قرار گرفت که در آن، سارق حرفه ای به جای بازداشتگاه راهی بیمارستان شده بود .ماجرا این گونه بود که ماموران کلانتری هاشمی نژاد یازدهم بهمن به یک دستگاه وانت پیکان در حوالی خیابان مطهری مشکوک شدند و دستور ایست دادند .اما سارق پدال خودرو را فشرد و خیابان ها را به صورت خلاف جهت طی کرد تا اینکه در حوالی خیابان مطهری کنترل خودرو ازدست او خارج و خودرو پس از برخورد با بلوکه های حاشیه خیابان واژگون شد .سارق که از ناحیه پا دچار آسیب دیدگی شده بود توسط پلیس از خودرو خارج وبه مرکز درمانی اعزام شد .درحالی که هنگام واژگون شدن خودروی سارق، چند رایانه خودرو نیز به اطراف پرت شده بود ماجرای سرقت ها لو رفت و متهم در باز جویی ها اعتراف کرد من سارق هستم و درجاده قدیم قوچان لوازم چند خودرو را به سرقت بردم.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست