نشر اکاذیب در فضای مجازی جرم است
هتک حیثیت افراد و نشر اکاذیب در فضای مجازی جرم است و قانون با مجرمان این جرایم برخورد خواهد کرد. سرهنگ کامبیز اسماعیلی گفت: ایجاد صفحه هایی در برخی از سایت های اجتماعی و گذاشتن مطالب توهین آمیز به نام دیگران و انتشار اسرار و یا تحریف عکس های خصوصی افراد از مصادیق هتک حیثیت به شمار می رود. رئیس پلیس فتای کرمان افزود: نشر اکاذیب و افترا در اینترنت با هدف تشویش اذهان عمومی و بدبین کردن افراد به یکدیگر گوشه ای از اقدامات مجرمانه است که برخی از افراد با انگیزه های مختلف در حوزه فضای مجازی مرتکب می شوند که متاسفانه آسیب های جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.
پلمب13 واحد صنفی قهوه خانه و کافی شاپ
در راستای ا جرای طرح نظارت بر قهوه خانه ها و کافی شاپ ها 13 واحد صنفی قهوه خانه و کافی شاپ به علت داشتن تخلفات صنفی متعدد، پلمب شده و برای 31 واحد صنفی دیگر نیز اخطاریه پلمب صادر شد. به گفته فلسفی رئیس پلیس امنیت عمومی استان کرمان در این طرح از 134 قهوه خانه به صورت محسوس و نامحسوس بازدید شد. وی از ا جرای طرح نظارت بر قهوه خانه ها و کافی شاپ ها در سطح استان کرمان خبر داد .
عامل فیشینگ سایت های دانشگاهی دستگیر شد
دختر جوانی که با همکاری اعضای باند جعل مدارک دانشگاهی اقدام به طراحی سایت جعلی یک واحد دانشگاهی کرده بود توسط ماموران پلیس فتای خراسان رضوی دستگیر شد .به گزارش خراسان، سرهنگ جواد جهانشیری گفت : دی ماه گذشته بود که ماموران موفق به شناسایی باند چهار نفره ای شدند که اعضای آن به صورت ماهرانه دست به جعل مدارک دیپلم ،فوق دیپلم و لیسانس می زدند و در ازای آن مبالغ میلیونی نیز دریافت می کردند .رئیس پلیس فتای خراسان رضوی ادامه داد : با انهدام باند و لو رفتن روش های جعل مدارک دانشگاهی مشخص شد متهمان با طراحی ومشابه سازی (فیشینگ ) سایت یک واحد دانشگاهی، سرپوشی بر اقدامات مجرمانه خود گذاشته بودند تا از سوی طعمه های خود مورد ظن قرار نگیرند.این گونه بود که کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی اقدامات فنی خود را گسترش دادند و عامل این اقدام را که دختری 24 ساله بود پنج شنبه گذشته در مشهد شناسایی و دستگیر کردند .متهم همان روز پس از سیر مراحل انتظامی راهی دادسرای مشهد شد .
17 کشته درآتش سوزی هتلی در اربیل
یکی از هتل های بزرگ اربیل در عراق به نام کاپیتول عصر جمعه دچار حریق شد که طی آن 17 نفر کشته و ده ها نفر دچار سوختگی شدند.به گزارش ایرنا منبعی در استانداری اربیل اعلام کرد؛ این آتش سوزی به دلیل اتصالات برق در طبقه اول رخ داد و به محض بروز آتش سوزی نیروهای امدادی برای کنترل آتش و انتقال مصدومان به بیمارستان اعزام شدند.این منبع تایید کرد بسیاری از قربانیان خارجی و از کارمندان فیلیپینی شاغل در هتل هستند.
ماجرای آدم ربایی ساختگی برای انتقام از دوست خیابانی
دخترجوان با شکایت دروغین آدم ربایی قصد انتقام از پسران هوسران را داشت. به گزارش میزان، هفته گذشته دختر جوانی با مراجعه به مأموران پلیس مدعی شد، به همراه دوستم به یک مهمانی شبانه در شرق تهران رفتیم، اما در آنجا به زور به من مشروبات الکلی دادند. ساعتی پس از مهمانی با چند پسر جوان که آنجا بودند، درگیر شدم که یکی از آنها به نام حامد، مرا مورد ضرب و شتم قرار داد.با اظهارات دختر 27 ساله به نام تینا، مأموران خانه را شناسایی و پسر صاحبخانه را به همراه دو دوستش دستگیر کردند. روز گذشته با انتقال متهمان به دادسرای امور جنایی،حامد در بازجوییها مدعی شد من و حسین کارگر ساختمانی هستیم. چند روز قبل ساعت 9 شب دوستم مهرداد با من تماس گرفت و گفت: به همراه«ع» و سه دختر دیگر به خانه می آیند. ساعتی بعد آن ها آمدند. همخانه ام حسین به اتاق خواب رفت و خوابید؛ اما من به همراه دختر و پسرهای جوان مشروب مصرف کردیم. حدود ساعت 5 صبح بود که تینا با من درگیر شد و شروع به فحاشی کرد. هر چه از او خواستم تا آرام باشد و آبروی ما را نبرد گوشش بدهکار نبود. دختر جوان جیغ می کشید و هر لحظه امکان داشت همسایهها سر برسند. «ع» که او را همراه خود آورده بود به همراه مهرداد و دو دختر دیگر فرار کردند و من مجبور شدم دختر جوان را بزنم تا آرام شود. با اظهارات متهم بازپرس محسن مدیر روستا دستور بازداشت حمید و حسین را صادر اما آنها را از اتهام آدم ربایی تبرئه کردوتحقیقات برای دستگیری پسر جوان به نام «ع» که دختر جوان را به آن مهمانی برده بود ادامه دارد.