كيك شكلاتى با روكش گاناش شكلاتى
سه شنبه 12 آبان 1394 12:29 PM
مجله آشپزی مثبت - نازلی حمیدی: امکان ند ارد شکلات خور باشید و گاناش نخورده باشید. شاید هم خورد ه اید و اسم آن را بلد نیستید. به هر حال گاناش همان مخلوط خوشمزه ای از خامه و شکلات است که وقتی روی هر نوع کیکی مالیده شود، طعم آن بی نظیر خواهد شد چه برسد به این که کیک شکلاتی باشد و شما هم عاشق شکلات.
مواد لازم براي تهیه کیک
طرز تهیه:
1. فر را با دمای ١٧٥ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. داخل قالبی با قطر ٢٤ سانتیمتر را به روغن آغشته کنید و در صورت امکان كاغذ روغنى كف قالب بگذاريد. شكلات تلخ را به روش بن مارى ذوب كنيد. سپس شكر و تخممرغها را در یک کاسه بریزید و آنها را تا حل شدن كامل شكر با همزن بزنيد. در ظرف ديگرى آرد، پودر كاكائو و بیکینگپودر را با هم الك كنيد.
2. حالا شكلات ذوب شده، وانيل و خامه را به مخلوط تخممرغ اضافه کرده ، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. در آخر مخلوط آرد را به مخلوط تخممرغها بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه کیک نرم و یکدستی حاصل شود.
3. مايه كيك را در قالب ريخته و به مدت ٤٥ تا ٥٠ دقيقه آن را داخل فر قرار دهید. توجه داشته باشيد زمان پخت كيك بستگى به فر دارد؛ بنابراين میتوانید بعد از ٤٠ دقيقه با يك سيخ چوبى باريك از پختن يا نپختن كيك اطمينان حاصل كنيد. كيك شما زمانى پخته است كه وقتى سيخ را از كيك خارج میکنید مواد كيك به آن نچسبيده باشد.كيك را بعد از پخت و درآوردن از فر در دماى اتاق خنك كنيد، سپس آن را سرو کنید.
دستور تهیه گاناش:
ابتدا خامه را بجوشانيد. بعد آن را از روى حرارت برداريد، سپس شکلاتهای خرد شده را در آن حل كنيد و در يخچال قرار دهيد تا زمانى كه سفتى آن براى شكل دادن و تزیین کیک مناسب باشد. گاناش را در قيف بریزید و كيك خود را با آن تزيين كنيد. میتوانید كيك را از وسط بريده و بين دولايه هم گاناش بريزيد.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست