0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:اخبار کوتاه
چهارشنبه 18 آذر 1394  8:29 AM

آزادسازی قیمت روغن در دستور کار دولت نیست

در حالی که طی روز گذشته برخی رسانه ها با بزرگنمایی و  وارونه نمایی نامه رئیس انجمن تولیدکنندگان روغن نباتی در نامه ای به رئیس سازمان حمایت، از زمزمه های آزادسازی قیمت روغن خبر دادند، سخنگوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان این موضوع را تکذیب کرد.کاوه در گفت و گو با تسنیم، با اشاره به اینکه در دولت هیچ بحثی برای خروج روغن نباتی از قیمت گذاری مطرح نشده است، اظهارداشت: در حال حاضر هیچ تصمیمی برای حذف قیمت گذاری روغن نباتی گرفته نشده و این موضوع را تکذیب می کنم.

شرط گواهی عدم سوء پیشینه برای شروع کسب و کار حذف شد

وزیر دادگستری از حذف گواهی عدم سوءپیشینه از مدارک مورد نیاز شروع کسب و کار خبر داد و گفت: ما درخواست این گواهی از مردم را نوعی بی اخلاقی می دانیم. به گزارش تسنیم، پورمحمدی دریافت این گواهی از سوی فعالان اقتصادی که به مفهوم معطلی دست کم 10 روزه آنها در آغاز کسب و کار است، را نوعی مانع پیش روی دانست.وی گفت: وزارت دادگستری در تعزیرات بنای خود را بر پیشگیری گذاشته و با همین الگو، سال 93 میزان پرونده های تعزیراتی نسبت به سال قبل از آن 30 درصد کاهش یافته است.

لاپوشانی گزارش2 نهاد نظارتی از تخلفات خودروسازان

مسئول تیم تحقیق و تفحص از خودروسازان می‌گوید: دستگاههای نظارتی نظیر سازمان بازرسی و حراست در وضعیت فعلی صنعت خودرو نقش دارند. علی لو با اشاره به زیان دست کم 5 هزارمیلیارد تومانی قرارداد «ال 90»، گفته است: مطابق قانون، هیچ قراردادی بدون حضور حراست و بازرسی صورت نپذیرفته است. این نهادها مشکلات را دیده اند و حتی گزارش این تخلفات به سازمان بازرسی کل کشور رفته  که دستور بدهند؛ اقدام کنند؛ پیگیری کنند؛ ولی هیچ اتفاقی نیفتاده است.

توافق با ۳ خودروساز از آلمان، سوئد وفرانسه برای ورود به ایران
وزیر صنعت گفت: با اجرای برجام ۳ شرکت خودروسازی از سوئد، آلمان و فرانسه براساس توافق صورت گرفته در ایران حضور می‌یابند و با خودروسازان ایتالیا و ژاپن نیز در حال تفاهم در مراحل اولیه هستیم. به گزارش تسنیم، نعمت‌زاده با بیان این‌که ایران در قرار‌داد‌های خودرویی صادرات 30 درصد از خودروهای تولیدی را در دستور کار این قرار‌داد‌ها گذاشته است، گفت: یک ماه دیگر این قرار‌دادها امضاء خواهد شد و شرکت‌های طرف قرار‌داد منتظر عملیاتی‌شدن برجام هستند.

پیشنهاد جالب لبنانی‌ها به سیف؛ رئیس کلی که ۳۳ سال عوض نشد
 تسنیم- وزیر اقتصاد و معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان در جلسه با رئیس بانک مرکزی ایران از عدم تغییر رئیس بانک مرکزی لبنان در ۳۳ سال اخیر و جداسازی بخش مالی و اقتصادی از تغییرات سیاسی این کشور خبر داد و پیشنهاد کرد، ایران هم همین رویه را درپیش گیرد.

مذاکره بزرگترین شرکت نفتی روسیه با وزارت نفت
ایرنا- براساس گزارش وزارت نفت، روز گذشته «ایگور سچین» مدیر شرکت روسنفت روسیه در صدر هیاتی به دیدار بیژن زنگنه وزیر نفت ایران رفت و برای سرمایه گذاری در پروژه های نفتی ایران اعلام آمادگی کرد. 

میوه‌فروشان در صدر متخلفان
ایسنا- به گفته معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف تهران در آبان ماه امسال بیشترین تخلفات اصناف مربوط به میوه و تره‌بار بود که منجر به تشکیل 4927 پرونده شد و پس از آن صنف خوار‌بار و پوشاک قرار داشتند.

دعایی: به دادگاه روحانیت احضار نشده ام
ایسنا -دعایی مدیر مسئول روزنامه اطلاعات در واکنش به خبرهای منتشر شده مبنی بر حضور وی در دادگاه ویژه روحانیت به دلیل انتشار تصویر و  مطلبی از رئیس دولت اصلاحات در این روزنامه، گفت: من روز گذشته  در دادگاه ویژه حضور پیدا نکردم.وی افزود:‌ من نیز شنیده‌ام که دادگاه ویژه رسانه، به دادگاه روحانیت نامه‌ای داده است اما بنده هیچ چیزی دریافت نکردم. البته من با دوستان دادگاه ویژه روحانیت مانوس هستم و آشنایی دارم. پیشتر فارس نوشته بود که وی به دادگاه ویژه روحانیت احضار شده و پس از ارائه توضیحات از وی تعهدی مبنی بر عدم تکرار چنین موضوعی گرفته شد.

اقدام آمریکا علیه شرکت هلندی به بهانه مراوده با ایران

فارس-  مسئولان آمریکایی درحال تحقیق درباره چهار محموله بحث‌برانگیز تجهیزات نظامی هستند که شرکت ورشکسته هلندی «ایمتک» به ایران ارسال کرده است.روزنامه «تلگراف» نوشت: این شرکت با شرکت‌های ایران، سوریه و سودان برای چندین سال تجارت داشته است.طبق این گزارش، این چهار محموله‌ای که آمریکا در حال حاضر درباره آن تحقیقات خود را شروع کرده شامل ارسال تجهیزات نظامی حساس همچون رادار و سامانه‌های ناوبری از شرکت وابسته ایمتک به نام «رادیو هلند»  به شرکت‌های ایرانی بوده است.

روحانی در میان 8 نامزد نهایی مرد سال نشریه تایم

ایسنا - نشریه تایم که هر ساله مرد سال جهان را انتخاب می‌کند امسال حسن روحانی را در میان 8 کاندیدای نهایی کسب این عنوان قرار داده است. در میان 8 کاندیدای نهایی 2015 این نشریه علاوه بر نام رییس‌جمهور کشورمان نام‌های دیگری چون پوتین و آنگلا مرکل حضور دارند. در توضیح علت حضور حسن روحانی در میان نامزدهای نهایی آمده است: رییس جمهوری که سعی کرد با دستیابی به توافق هسته‌ای با غرب، اقتصاد کشورش را که به واسطه تحریم‌های آمریکا و غرب فلج شده بود نجات دهد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها